The Bookwalker: Thief of Tales (PC) 105 kr.
THE BOOKWALKER: THIEF OF TALES SPILBESKRIVELSE

The Bookwalker

The Bookwalker er et fortællereventyr, hvor du spiller Etienne Quist, en tidligere forfatter og nuværende tyv med evnen til at dykke ned i bøger. Brug evnerne til at bevæge dig mellem virkeligheden og boguniverset. Stjæl berømte ting som Thors hammer og Excalibur for at genvinde evnen til at skrive.

Dyk ned i bøgerne og find kendte genstande til gengæld for din kreative frihed.

Stjæl legendariske artefakter for at genvinde din frihed

Etienne Quist, en tidligere anerkendt forfatter, har mistet sin evne til at skrive, efter at han blev fundet skyldig i en afskyelig forbrydelse. I et forsøg på at genvinde sin tabte stilling bliver han kontaktet af en forbryderboss med et snedigt tilbud. Det eneste, han skal gøre, er at finde og stjæle en samling legendariske genstande fra bøger. Dyk ned i fantastiske boguniverser, alle med deres unikke regler og udfordringer. Hvis nogen står mellem dig og artefakterne, skal du være klar til at overbevise, bedrage eller endda udfordre dem til kamp

Udforsk forskellige bøger og giv deres historier en ny form

Hver opgave fører dig ind i en helt ny verden: et middelalderfængsel, et snedækket bjerg, et rumskib fra fremtiden og meget mere. Mød beboerne i hver bog, og udnyt dem til at nå dine mål — de er trods alt ikke virkelige … eller er de? I din søgen vil du søgen vil du ikke stå alene, da du møder et sansende væsen kaldet en page, som du vælger som din forbryderpartner og betroede rådgiver.

Løs usædvanlige gåder på tværs af fantasi og virkelighed

Afprøv din kreativitet med unikke gåder, der opfordrer dig til at tænke anderledes, mens du rejser mellem fantasi og virkelighed. Saml værdifulde genstande for at komme forbi forhindringer. Med blækkets mystiske kraft kan du manipulere genstande i bøgerne, hvilket giver dybde til dine handlinger og åbner op for nye veje.

Fordyb dig i enestående boguniverser

Spor og saml på berømte artefakter

Oplev rige figurer og historier

Find kreative løsninger på gåderne

 

© 2023 DO MY BEST. All Rights Reserved. © 2023 tinyBuild, LLC. All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg The Bookwalker: Thief of Tales fysisk?

Nej, du modtager en The Bookwalker: Thief of Tales produktnøgle (The Bookwalker: Thief of Tales CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din The Bookwalker: Thief of Tales produktnøgle (The Bookwalker: Thief of Tales CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Bookwalker: Thief of Tales. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder The Bookwalker: Thief of Tales? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af The Bookwalker: Thief of Tales som digital download til Steam.

Publisher tinyBuild
Udvikler DO MY BEST
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 22-06-2023
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 and up
Processor: Dual-core
Hukommelse: 6 GB RAM
Grafik: GTX 760 and up
Diskplads: 12 GB tilgængelig plads
 
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 and up
Processor: Dual-core
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafi
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser