NEBULOUS: Fleet Command (PC)
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til NEBULOUS: Fleet Command, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
NEBULOUS: FLEET COMMAND SPILBESKRIVELSE

Tag kommandoen over en flåde af rumkrigsskibe, der er skræddersyet til din præcise spillestil. Foretræk en lille opgavegruppe af robuste, fleksible multi-rolle kombattanter, en stor gruppe af specialiserede skibe eller noget midt imellem. Kæmp i et stærkt simulationsbaseret taktisk spil, der byder på alt fra kinetik og strålevåben til realistisk radar og elektronisk krigsførelse. Nebulous blander problemfrit omtanken fra planlægning før mission, spænding i kampbeslutningstagning, pres fra realtidshandling og smerten ved uundgåelige ofre i et intenst taktisk rumspil, der får dig til at reflektere over hver beslutning (og fejltagelse) i timevis efter hver kamp.

Spring over økonomistyringen: du er her for at dominere i kamp. Slip ind i kampområdet med din fulde flåde, og engager fjenden i en anspændt frem og tilbage, hvor et enkelt mistimet fremrykning, dårligt udført tilbagetrækning eller mistet skud kan vende kampens bølge. Dyb, metodisk kamp baseret på stød, tilbagetrækninger og modstød holder spændingen oppe uden at bedøve dig med en skærm, der konstant er fuld af eksplosioner. Uden at der kommer forstærkninger, gør hvert slag ondt, og hvert tab tæller - sejr favoriserer gennemtænkt planlægning og præcis udførelse.

Det er i dine hænder, Commodore.

KONTROL I DYBDE

Tag uovertruffen kontrol over hver enhed helt ned til deres individuelle monteringer. Hold hele din flåde samlet, opdel dynamisk opgaveenheder, eller giv hvert skib sin egen opgave. Store kort med masser af dækning og radarokklusion gør metodisk positionering og sigtelinjer kritiske. At samle ildkraft ét sted er ikke altid den bedste løsning, da fjenden kan komme fra enhver retning i det fuldt 3-dimensionelle kamprum. Det er altid i orden at dække dit tilbagetog.

Gruppér dine våben og sæt dem til forskellige mål, eller fokuser ild med alt, hvad du har. At vælge det passende våben til at angribe et mål er lige så virkningsfuldt som at beslutte, hvilke mål der overhovedet skal angribes. Våben har sammensatte fordele og ulemper, som alle kan kompenseres for og planlægges imod.

RADAR E-KRIG OG BEDRÆG

Intelligens er nøglen til sejr, og din situationsfornemmelse er aldrig givet. Asteroider og gasskyer kan skjule skibe bag deres radarskygger, forhindre fjendens sensorer i at registrere deres tilstedeværelse og sikre, at fjendens belysningsapparater og ildkontrolradarer ikke er i stand til at markere mål for missilsystemer.

Når de er ude i det fri, tager elektroniske modforanstaltninger føringen, da de forsøger at blokere, forvrænge eller på anden måde afbøde fjendtlige sensorer om bord på deres skibe og missilsystemer. Flere skibe, der bevæger sig i umiddelbar nærhed, producerer et større signal, hvilket gør dem nemmere at opdage af fjendens sensorer, og skibe kan vælge at køre køligt og gøre en række forskellige systemer inaktive for lettere at skjule sig fra opdagelse på bekostning af nogle funktioner.

Okklusion, passiv signaldetektion, balancerende radarsignaturstørrelse og evnen til at bedrage fjenden gør kampen om efterretning til en kritisk del af enhver kamp.

DESIGN & TILPASNING

Flådedesign giver dig mulighed for at vælge mellem flere klasser, der konfigurerer alt fra deres ammunitionsopbevaring, strømforsyningsenhed og elektroniske krigsførelseskapaciteter til deres skadeskontrolsystemer, punktforsvarskapaciteter og bevæbning - helt ned til de typer missiler, hver bugt bærer.

Et pointomkostningssystem holder flåder afbalanceret, mens du designer slagskibe, krydsere, fregatter, korvetter og mere, når du ankommer til kamppladsen med en lille idé om, hvad din modstander kan spille. At spejde fjendens flådesammensætning og tilpasse sig deres design vil være afgørende for at sikre sejren, og til tider kan du bruge halvdelen af ​​kampen (eller mere) på at forsøge præcist at bestemme din modstanders evner, så du kan slå med præcision og kraft. Udtryk din taktiske identitet gennem designet af din flåde og hvert enkelt skib indeni.

DETALJEREDE DELSYSTEMER

Hvert system og subsystem ombord på dine skibe udfører specifikke opgaver og spores og simuleres individuelt. Deres position på dit skib kan bestemme den optimale vending, når en salve slippes løs, eller risikofaktoren, når fjendens systemer åbner ild. Vitale systemer bør beskyttes ved hjælp af punktforsvarssystemer og defensiv manøvrering, der præsenterer hjælpesystemer mod indkommende ild, mens de væsentlige systemer holdes skjult bag panserbeklædningen og skroget.

Skader er modelleret for individuelle komponenter, der bestemmer, hvilke skibssystemer, der forbliver aktive under fjendens beskydning, og skadeskontrolhold arbejder hurtigt på at reparere, hvad de kan, når de bevæger sig fra rum til rum. At trække sig tilbage fra aktiv kamp for at reparere beskadigede komponenter, før de aktiveres igen, er ikke kun en levedygtig strategi, men til tider en væsentlig manøvre, og i værste fald kan et skib med et brud i sin reaktor være et ganske potent våben på sin egen måde.

LAGET TIL MODS

Nebulous har omfattende modding-understøttelse med hundredvis af spillerlavede mods tilgængelige på Steam Workshop, herunder nye kort, skibe, våben og mere.

 

Legal:

Trademarks, tradenames, and copyrights are property of their respective owners, Eridanus Industries (2022) and Hooded Horse Inc.™ (2022). All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg NEBULOUS: Fleet Command fysisk?

Nej, du modtager en NEBULOUS: Fleet Command produktnøgle (NEBULOUS: Fleet Command CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din NEBULOUS: Fleet Command produktnøgle (NEBULOUS: Fleet Command CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille NEBULOUS: Fleet Command. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder NEBULOUS: Fleet Command? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af NEBULOUS: Fleet Command som digital download til Steam.

Publisher Hooded Horse
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 11-02-2022
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 10
Memory: 6 GB RAM
Graphics: GTX1050 or Equivalent
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Storage: 2 GB available space
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser