Clanfolk (PC) 145 kr.
Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Clanfolk, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
CLANFOLK SPILBESKRIVELSE

Startende med et tomt stykke jord og kun din nærmeste familie, vil du lære at overleve, mens du etablerer dit ildsted og hjem, holder øje med dit husdyr, høster dine marker og bekæmper den bitre vinter. Uanset om du udvikler din spæde bebyggelse til en travl kro eller et centralt handelsknudepunkt, eller du i stedet nøjes med at bygge et velstående og selvforsynende husmandssted eller husdyrranch, så hviler alt i dine hænder - også selve dit klanfolks liv.

DIN FAMILIEARV

Lav din families historie fra start til slut på tværs af flere generationer, byg et hjem fra ingenting, og efterlad en arv for kommende generationer.

- Opret din præcise afstamning eller vælg fra en eksisterende klan, og tag derefter ansvaret for en familie med flere generationer, der søger at overleve i det barske skotske højland. Dine familiemedlemmer vil blive gift, få børn, blive gamle og til sidst gå bort og efterlade deres bidrag og kampe til at blive videreført af den næste generation.

- Administrer tidsplaner for at sikre, at alle er veludhvilede, velnærede og rimelig glade uden at risikere din families parathed til, når den hårde vinter uundgåeligt sætter sig ind. Morgenritualer, socialt samvær og hvile præger en dag med gøremål: så frø, bearbejdning af jord, fiskeri, jagt, håndværk og madlavning.

- Hvert medlem af familien har deres egne træk, forhåbninger, drømme og færdigheder, der er med til at bestemme, hvad de gør bedst. De vil passe på sig selv og hinanden, og de vil søge at forbedre sig over tid. Dine yngste familiemedlemmer er fulde af potentiale og lærer af at arbejde sammen med deres ældre - lær dem at jage, lave mad, gøre rent, bygge eller drive landbrug, og sikre, at alle de centrale overlevelsesfærdigheder videreføres til næste generation.

DE FORSKIFTEDE SÆSONER

De varme somre viger for sprøde efterårsnætter og brutale vintre, før livet og foråret vender tilbage til højlandet – din overlevelse afhænger af din evne til at planlægge og tilpasse sig årstidernes flow.

- Hver årstid byder på sine egne udfordringer og muligheder - uanset om du plukker bær, fanger ål, jager kaniner eller opsøger svampeområder, så bliver du nødt til at få mest muligt ud af middelalderlivets muligheder.

- Jordbundsforholdene ændrer sig, og en række faktorer påvirker, hvor godt dine afgrøder vokser. Til jorden, brug teknikker som slash-and-burn-landbrug, og oplær de rigtige landmænd til at holde din klan fodret.

- Miljøet byder på konstante udfordringer - dit husdyr, dine varer og dine klanfolk skal holdes sikre mod kraftig regn og minusgrader. Vand efterladt i kulden bliver til is, der skal smeltes over bål. Mad gennemblødt i regnen fordærves hurtigt, selvom våde genstande ikke så let antændes. Landbrugsdyr uden husly kan dø af dårligt helbred, og medmindre dine folk er ordentligt klædt i pels, kan de fryse, når de ikke står ved siden af ​​varmen fra et bål.

ET STED AT RINGE HJEM

Etabler din gård begyndende med intet andet end jorden omkring dig. Byg viden om overlevelse på tværs af generationer - hver samlet gren, træ, sten og siv låser op for nye ideer og metoder, som dine klanfolk kan bruge til at forbedre deres levevilkår.

- Fra at sove i snavset under nattehimlen til at konstruere ordentligt ventilerede huse og lader lavet af mursten og sten, vil du låse op for nye materialer, du kan bruge og genstande, du kan lave, hvert skridt på vejen.

- Teknologiske fremskridt sker naturligt over tid, mens du arbejder med de råmaterialer, landet giver dig, og ansporer dit klanfolk til at skabe nye ideer og metoder. Keramik, mursten og fliser er kun tilgængelige, når du først har gravet ler op. Fremstilling af jernværktøj er et produkt af flisning af de rigtige bjerge. Arbejdet med pelse er resultatet af jagt og flåning af dyr ved slagterhuset.

- Vedligehold komplekse og realistiske produktionskæder på tværs af sæsonerne, prioritering af opgaver og opstilling af håndværkskvoter og krav. Balancer behovet for både det væsentlige og det nødvendige.

- Forbered dig på uundgåelige katastrofer – dårligt helbred, hårdt vejr og voldsomme brande kan forvandle en blomstrende gård til en kirkegård eller et bål.

UDOVER DIN ART

Din klan er ikke den eneste familie i højlandet - handlende, rejsende og naboer, der søger arbejde, vil besøge, hvilket giver dig mulighed for at få nye venner, tjene mønter eller vokse din bosættelse.

- Handelspladser tiltrækker medlemmer af andre klaner, der sælger nyttige varer og søger at købe dine varer til sig selv. Dit omdømme hos en anden klan bestemmer, hvilke typer varer deres forhandlere bringer, og med hver klan, der specialiserer sig i deres egne produkter, kan de rigtige venner sikre din overlevelse.

- Rejsende søger logi, når de passerer dit hus, og hvis du vælger det, kan du give dem husly. Særligt glade gæster kan forlænge deres ophold eller betale en god mønt, og at bygge en travl kro kan være en attraktiv mulighed.

- Arbejdere fra andre klaner kommer fra tid til anden til jobtavler for at søge en mulighed for at tjene penge i bytte for deres arbejdskraft. Et par ekstra dygtige hænder kan komme langt til at afslutte høsten, styrke dine jagtfester eller bemande din nybyggede kro.

Clanfolk er et spil om livet og familien. Led generationerne af din klan til at opleve et fuldt liv i det skotske højland.

 

Legal:

Trademarks, tradenames, and copyrights are property of their respective owners, MinMax Games Ltd. (2023) and Hooded Horse Inc.™ (2023). All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Clanfolk fysisk?

Nej, du modtager en Clanfolk produktnøgle (Clanfolk CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Clanfolk produktnøgle (Clanfolk CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Clanfolk. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Clanfolk? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Clanfolk som digital download til Steam.

Publisher Hooded Horse
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 14-07-2022
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7/8/10
Processor: 2.6 Ghz Dual Core
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 1GB 3D DirectX 9 Compatible video card
DirectX: Version 9.0c
Storage: 2 GB available space
 
RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 7/8/10
Processor: 3.1 Ghz Dual Core Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser