Punch Club 2: Fast Forward (PC) 139 kr.
PUNCH CLUB 2: FAST FORWARD SPILBESKRIVELSE

Du har brugt hele dit liv på at leve inden for rammerne af din anmassende mors garage, din far forsvandt på mystisk vis, før du blev født. Men hey, du havde masser af tid til at træne og drømme om verdens vidundere. Det er dog kedeligt at være dig, folk spiser slim, korruption er udbredt, og alle vil gerne bekæmpe dig... Men måske kan du finde din far og blive den 'mørke knytnæve', som folk hvisker om, på en eller anden måde kunne du faktisk være menneskehedens frelser, den der afslører de superhemmelige hemmeligheder fra Goodness Corporation... Eller ej. Det er et vælg dit eget eventyr, bliv i garagen, hvis du vil.


Vælg dit eget eventyr

Det er 20 lange år siden, at en navnløs sej fyr rejste sig fra gaderne, slog den store onde, fandt sin far, og alle var virkelig glade eller noget. Velkommen til fremtiden, den er korrupt, muslingeskaller har erstattet toiletrulle og alt er cyberpunk nu. Gå de samme, men nu neon, gader, mens du kastes ud i et eventyr fyldt med munterhed, 80'er-nostalgi og slag. Endnu mere slagkraft end før.


Bliv en Champion Fighter

Slå, spark og snyd dig igennem, hvis du vil. Det er ikke nemt at blive den bedste kæmper, det tager tid, dedikation, dollars og træning! Forøg dine statistikker og teknikker, planlæg din kamp og skab din egen utroligt fantastiske kampskole! Det lyder bedre end at tabe og alle griner af dig. Selvom intet slår godt gammeldags blod, sved og tårer, lyder neurotræning og ulovlig software bestemt fristende. Selvom der er en lille risiko, vil du blive afsløret som en bedrager, og din sidste hjernecelle vil pakke sammen og forlade.


Administrer...Alt

Livet i rotte racet er tempofyldt, tidskrævende og kræver effektiv ledelse for at overleve, Punch Club 2 er det samme! Det er bogstaveligt talt et simulationsspil! Administrer din tid og dine penge, mens du klatrer til toppen af ​​kampligaerne, løser forbrydelser, arbejder for politiet, pøbelen, mafiaen og om alle andre, du krydser veje med. Gennemførelse af quests vil give dig adgang til nye kampskoler, træk, dollars, gode personpoint og endda Løvedronningen på VHS! Stop med at læse Steam-siden og bliv slibende!


Velkommen til Future of Punch Club!

Den første regel i Punch Club er at fortælle alle om Punch Club, på ønskeliste nu eller forberede dig på at kæmpe (af juridiske årsager vil vi faktisk ikke kæmpe mod dig).

 

Legal:

© 2023 Lazy Bear Games. All Rights Reserved. © 2023 tinyBuild, LLC. All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Punch Club 2: Fast Forward fysisk?

Nej, du modtager en Punch Club 2: Fast Forward produktnøgle (Punch Club 2: Fast Forward CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Punch Club 2: Fast Forward produktnøgle (Punch Club 2: Fast Forward CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Punch Club 2: Fast Forward. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does Punch Club 2: Fast Forward contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Punch Club 2: Fast Forward as a digital download for Steam.

Publisher tinyBuild
Udvikler Lazy Bear Games
Platform PC
Udgivelsesdato 20-07-2023
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7/8/10/11 (64-bit OS required)
Processor: Intel Core i3-7100, AMD Ryzen 5 1600
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: GeForce GT 1030, AMD Radeon R7 240 or equivalent
DirectX: Version 11
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser