Spacecom (PC/MAC) 69 kr.
SPACECOM SPILBESKRIVELSE

SPACECOM – et strategisk til benet, starfleet kommandospil, hvor bedrag, smarte bevægelser og valg til kamp afgør sejr eller nederlag.

Ingen tilfældigheder, intet held. Spacecom skubber din evne til at strategisere med fokus på taktik og planlægning i realtid. Brug dokumenterede manøvrer lært af militærlegender eller udtænk dine egne planer.

Test dit forstand i en enkeltspillerkampagne, gå head-to-head med op til 5 modstandere i multiplayer eller eksperimenter med nye strategier i AI-træfningstilstand. Mest af alt har du brug for et lyst sind, snedig og sund taktik.

Når krigen begynder, skal du lade de små ting ligge bag dig og dykke ned i barske lydlandskaber, mens du fordyber dig i starfleet-kommandoen. Fra nu af er det, der betyder noget, din forståelse af taktik og strategi, ikke hvor hurtigt du kan klikke. Spacecom handler om kreativitet i planlægningen, ikke kompleksiteten af ​​spilmekanikken.

Nøglefunktioner

- Singleplayer-kampagne, der vil teste din vid i forskellige taktiske puslespil

- Spændt multiplayer - dominer op til 5 spillere pr. kort

- Ingen tilfældigheder, intet held. Det, der betyder noget, er god planlægning og vellykket eksekvering

- Lyd designet specifikt til at udløse strategisk tænkning

- Minimalistisk visuelt design inspireret af militærteknologi

- Skabt til at ophøje smart tænkning over hurtige klik

Forhåndsvisninger

På et marked, der i øjeblikket domineres af MOBA'er, er SPACECOM indstillet til at tilbyde et mere nicheperspektiv på strategi. Med fokus på kortfattede kamproller og styring af forsyningsruter, handler det om at bruge begrænsede ressourcer til at overliste dine venner.

-

GameTrailers.com

Det, der virkelig slår mig, er, at alt dette er præsenteret i en utrolig minimalistisk stil.(...) Der er intet af distraktionen af ​​prangende visuelle effekter eller utroligt renderede miljøer, det er ren strategi.(...) For mig er en fortaler for spilmekanik frem for alt andet, dette er så tæt på ren rumstrategi, som jeg har set, og jeg ser virkelig frem til det færdige produkt.

-

gaminglives.com

Spacecom er en interessant idé, som et hurtigt spil strategispil. I en genre, der har en tendens til at skræmme nytilkomne, er Spacecom klar til at være titlen, der byder dem velkommen med åbne arme og undgår kompleksitet, mens den stadig tilbyder den klassiske 4X-følelse.

-

Criticalsane.com

 

© 2014 11 bit studios S.A., 11 bit studios™ and respective logos are trademarks of 11 bit studios S.A. All rights reserved. SPACECOM™, Flow Combine™ and respective logos are trademarks of Flow Combine Sp. z o.o [] St. Bodycha 77 Street, 05-816 Michałowice, Poland. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Spacecom fysisk?

Nej, du modtager en Spacecom produktnøgle (Spacecom CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Spacecom produktnøgle (Spacecom CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Spacecom. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Spacecom? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Spacecom som digital download til Steam.

Virker Spacecom også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Spacecom som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher 11 bit studios
Udvikler Flow Combine
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 17-09-2014
Systemkrav Windows:

Minimum:
Styresystem: Windows Vista
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo 1.8 Ghz or equivalent
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce 9400M 256MB
DirectX: Version 9.0
Diskplads: 500 MB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible

 
macOS:

Minimum:
Styresystem: OSX 10.6
Processor: I
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser