Tower 57 (PC/MAC) 89 kr.
TOWER 57 SPILBESKRIVELSE

TÅRN 57 I EN NØDDESKAL

I en dystopisk, postapokalyptisk dieselpunkverden, hvor Megatowers er civilisationens eneste enklaver, bliver en gruppe ekstraordinære individer sendt for at infiltrere det tilbagetrukne Tower 57. Deres færdigheder, klips kapacitet og evne til at samarbejde vil afgøre deres skæbne .

Tower 57 er en TOP-DOWN TWIN STICK SHOOTER med 16-bit inspireret pixelkunst, ødelæggelige miljøer og stort fokus på CO-OP. Det er også et moderne bud på, hvad der gjorde AMIGA-spil så fantastiske dengang.

MEDIER OM TOWER 57

(...) smukt kunstværk, actionfyldt gameplay og en seriøst cool stemning.

- Hardcore gamer

"Okay, så nu skal du gå derover og købe nye ben," sagde producenten til mig. Solgt. Jeg er med på dette. Nogle gange er det de små ting.

(...) Tower 57 kunne blive det næste store indie co-op spil.

- Værd at spille

Tower 57 ønsker bare at være et sjovt og skørt skydespil for spillere, der giver kaos og kaos og skøre karakterer som Abe Lincoln med cyborgben, og hvad er et kuglehelvedes skydespil uden en cyborg Abraham Lincoln?

- PlayStation LifeStyle

(...) et af mine mest ventede spil og en Kickstarter- og Steam Greenlight-succes.

- IndieRetroNews

FUNKTIONER:

HURTIGT ARKADE-SPIL

Der er ingen skole som den gamle skole. Skyd alt, der bevæger sig, og bliv ikke dræbt i processen. Tower 57 tilbyder komplekse situationer, der opstår fra simple systemer, der interagerer med hinanden - og det gør det på den hårde måde. Antallet af liv er få, genoplivning begrænset og sværhedsgraden skyder i vejret, når du mindst venter det.

VÆRKTØJ TIL DESTRUKTION

Vælg fra en liste med seks særlige karakterer med forskellige færdighedssæt, antal opgraderbare våben og gadgets. Og hvis du tilfældigvis mister en arm eller et ben under din mission - kan du altid erstatte det med et nyt, bedre! Mestrer disse kombinationer, og du vil aldrig kede dig på din vej til toppen af ​​Tower 57.

SAMARBEJDE

Mayhem smager bedst, når det deles. Tower 57's hovedkampagne er designet til både single player og lokal/online CO-OP. Flanker dine fjender, lok dem i et bagholdsangreb, udnyt co-op specifikke våben, eller kombiner dine almindelige våben for øget ildkraft og nye effekter!

DIESELPUNK VERDEN

Find vej gennem en labyrint af etager forbundet med elevatorer, et centralt knudepunkt fyldt med butikker og terminaler og et væld af hemmelige mure og ukendte gange, der fører til glemte dele af tårnet. Tider med tilfældigt genererede niveauer er forbi - alt i Tower 57 er omhyggeligt designet og pixel-udformet med den højeste opmærksomhed på detaljer.

ØDEBLIKKELIGE MILJØER

Knus dem, styr dem ned og ødelægge alt. Genindlæs. Gentage. Fordi alle kan lide, når tingene går BOOM. Alt - fra snavs og skaller til blodige fodspor - vil markere dit ødelæggende spor gennem tårnet.

MODSTANDERE

Hver fjende har sin egen distinkte gydemekanisme, bevægelses- og angrebsmønstre samt nogle svagheder. Og du må hellere lære disse sårbarheder at kende, hvis du ikke vil ende med at dø meget hurtigt.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Tower 57 fysisk?

Nej, du modtager en Tower 57 produktnøgle (Tower 57 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Tower 57 produktnøgle (Tower 57 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Tower 57. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Tower 57? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Tower 57 som digital download til Steam.

Virker Tower 57 også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Tower 57 som digital download til Steam på både PC og Mac.

Publisher 11 bit studios
Udvikler Pixwerk
Platform PC/MAC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 16-11-2017
Systemkrav Windows:

Minimum:
Styresystem: Windows 7,8 or 10
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo 2.4, AMD Athlon(TM) X2 2.8 Ghz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: GeForce GTX 260, Radeon HD 5770, 1024 MB, Shader Model 3.0
Diskplads: 500 MB tilgængelig plads
Lydkort: DirectX compatible
Anbefalet:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel(R) Core(TM)
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser