HELLDIVERS™ 2 (PC) 295 kr.
HELLDIVERS™ 2 SPILBESKRIVELSE

Galaksens sidste forsvarsværk.

Kast dig ud i Helldivers, og kæmp for frihed i en fjendtlig galakse i dette nervepirrende og frådende skydespil i tredjeperson.

NØDUDSENDELSE – BEVÆBNEDE SUPER EARTH-STYRKER

Frihed. Fred. Demokrati.

Dine Super Earth-rettigheder. Grundpillerne i vores civilisation.

I vores eksistens.

Men krigen raser. Og alt trues endnu en gang.

Slut dig til galaksens bedste kampstyrker, og kæmp for sikkerhed og frihed.

BLIV EN LEGENDE

Du bliver sat på et hold af op til Helldivers og givet strategiske missioner, du skal udføre.

Pas på hinanden – beskydning fra egen side er en risiko i krig, men uden samarbejde er sejren ikke sikker.

UDSTYR

Lad friheden regne ned fra himlen, snig dig gennem fjendtligt territorium, eller bid tænderne sammen og angrib lige på og hårdt.

Du bestemmer selv, hvordan du vil levere friheden: Du får adgang til et stort udvalg af våben, livsvigtigt panser og strategier, der kan ændre krigens gang … Det er perlen i enhver Helldivers arsenal.

REKVISITION

Super Earth belønner dit hårde arbejde med en værdifuld Requisition-bonus. Brug den for at få adgang til forskellige belønninger, der kan bruges af dig, dit hold, dit krigsskib og den generelle krigsindsats.

TRUSLER

Alt på alle planeter er ude efter dit blod. Det er din virkelighed.

Hver fjende har unikke og uforudsigelige karakteristika, taktikker og adfærdsmønstre – men de kæmper alle vildt og uden frygt eller nåde.

DEN GALAKTISKE KRIG

Erobring af fjendtlige planeter, forsvarsindsatser mod invasioner og fuldførelse af missioner vil alt sammen bidrage til vores krigsindsats.

Denne krig kan vindes eller tabes på baggrund af de impliceredes handlinger.

Vi må stå sammen, ellers fejler vi.

 

Legal:

PRIVACY POLICY
https://www.playstation.com/legal/privacy-policy/

USER AGREEMENT
Software subject to license: https://www.playstation.com/legal/op-eula/

HEALTH WARNING
WARNING: IF YOU HAVE A HISTORY OF EPILEPSY OR SEIZURES, CONSULT A DOCTOR BEFORE USE. CERTAIN PATTERNS MAY TRIGGER SEIZURES WITH NO PRIOR HISTORY. BEFORE USING AND FOR MORE DETAILS, SEE IMPORTANT HEALTH AND SAFETY WARNINGS https://www.playstation.com/en-us/legal/health-warning/

©2023 Sony Interactive Entertainment LLC. Developed by Arrowhead Game Studios AB. Helldivers is a registered trademark of Sony Interactive Entertainment LLC and related companies in the U.S. and other countries.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg HELLDIVERS™ 2 fysisk?

Nej, du modtager en HELLDIVERS™ 2 produktnøgle (HELLDIVERS™ 2 CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din HELLDIVERS™ 2 produktnøgle (HELLDIVERS™ 2 CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille HELLDIVERS™ 2. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder HELLDIVERS™ 2? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af HELLDIVERS™ 2 som digital download til Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 08-02-2024
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i7-4790K or AMD Ryzen 5 1500X
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti or AMD Radeon RX 470
Storage: 100 GB available space
 
RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i7-9700K o
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
5
Vurderet af: Maria H den 01-04-2024

Dette er mit vidnesbyrd om, hvordan jeg endelig sluttede mig til den nye verdensorden, Illuminati, efter at jeg har forsøgt at deltage i over 2 år nu, men svindlere tog penge fra mig flere gange. Jeg har søgt efter at blive medlem af Illuminati så længe, men svindlere bliver ved med at tage mine penge, indtil tidligt i år, da jeg mødes med Lord Felix Morgan online, kontaktede jeg ham, og jeg forklarede ham alt, og han anbefalede den brugte registrering, og jeg betalte for stort medlem for at få mig i gang, og jeg blev indviet i verdensordenen, og jeg modtager summen af $3.000.000 us-dollars efter min indvielse var gennemført. Jeg er meget glad! Og lover at sprede Lord Felix Morgans gode arbejde. Hvis du er interesseret i at tilslutte dig den nye verdensorden Illuminati i dag, så kontakt Lord Felix Morgan i dag, han er din bedste chance for at få medlemskab af Illuminati, som du altid ønsker. Kontakt Lord Felix Morgan E-mail: Illuminatiofficial565@gmail.com eller WhatsApp +2348055459757

Karakter:
5
Page:1