March of Shrooms (PC)
MARCH OF SHROOMS SPILBESKRIVELSE

For nioghalvfems år siden tog svampe til himlen, deres sporer landede på magiske, flydende øer og blomstrede op til en glad, glædelig civilisation. Desværre passerer en kæmpestorm hvert tiende år gennem Shroomy Isles og reducerer alt til lidt mere end mycelium og et par bærbørster. Da den tiende storm truer over øerne, sætter den første lille stormsky en stor idé i hovedet på den mindste svamp: Foren svampene! Kæmp tilbage mod vejret!!

March of Shrooms er en hektisk, munter folkeslagsmåler, der skildrer den lille svampes episke odyssé for at forene shroomkind mod den kommende storm! Slå dig vej til enhed, lykke og bær for alle gennem en pulserende, sprudlende verden, fuld af mysterier, bobler og selvfølgelig svampe.

Shrooms overalt!

- Led shroomvolutionen i spidsen for en hel deling. Kommander op til 50 svampe på én gang.

-Vælg og vælg mellem over 40 forskellige arter, hver med et særligt udseende og færdigheder til at bidrage med.

-Tilpas svampene til slagsmål, opdel dem i hold, hver med sin egen rækkefølge, størrelse og formål.

Dynamiske slagmarker

- Slås på tværs af håndlavede baner, hver med deres egne personligheder og gameplay-quirks, der vil holde dig på dine fødder.

-Hvert kapitel er et helt nyt sæt niveauer med friske miljøer, udfordringer og buffs. Flydende opgraderinger, eksplosive kæder og selvfølgelig tonsvis af bær at indsamle.

-Gentag niveauer på højere vanskeligheder for at tjene sjældne genstande, møde helt nye møder og låse op for nye opgraderinger til den lille svampes store landsby.

Frenetiske, tilgængelige kampe

- Det er ikke let at indlede en ny tidsalder for shroomkind, men ærgr dig ikke. March of Shrooms er designet til at være let at lære, men svær at mestre, med noget for både afslappede og hardcore spillere.

-Bekæmp de grådige svampe, ikke tastaturet. Et simpelt, fleksibelt kontrolskema giver enhver mulighed for nemt at styre shroom-platonen på både controllere eller mus og tastatur.

-Vælg dit Brand™: Farv delingen lige så blød og blød som tapioka i bubble tea, når du er i humør til at slappe af - eller gør den brusende og boblende som sprød sodavand, når du er i humør til en udfordring! Svampene dømmer ikke.

Fik vi nævnt Shrooms? Årsag, svampe

Seriøst, der er så mange, at de vil følge dig overalt, fra kortskærmen, gennem landsbyen til enderne af Shroomy Islands - alle i håb om, at den mindste svamp vil realisere deres største drømme og dække dig med deres voksende kærlighed.

Så hvad venter du på? Lad svampenes march begynde!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg March of Shrooms fysisk?

Nej, du modtager en March of Shrooms produktnøgle (March of Shrooms CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din March of Shrooms produktnøgle (March of Shrooms CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille March of Shrooms. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does March of Shrooms contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of March of Shrooms as a digital download for Steam.

Publisher Freedom Games
Udvikler KWT Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 13-11-2023
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 10
Processor: 4th Generation Intel Core i3
Memory: 1 GB RAM
Graphics: GTX 1050
Storage: 1 GB available space
 
RECOMMENDED:
OS: Windows 10
Processor: 4th Generation Intel Core i3
Memory: 1 GB RAM
Graphics: GTX 1050
Storage: 1 GB available space
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser