The Entropy Centre (PC) 185 kr.
THE ENTROPY CENTRE SPILBESKRIVELSE

The Entropy Centre er et hjernevridende hovedbrudsspil, hvor du skal sende genstande tilbage i tiden for at overvinde tilsyneladende umulige forhindringer og gåder.

Bøj tiden efter dit forgodtbefindende, og løs udfordrende hovedbrudsrum, som hver bringer dig et skridt tættere på hjertet af en enorm rumstation, der er i kredsløb omkring Jorden.

En dommedagsbegivenhed har stukket ild til verden. Du lader til at være en eneste overlevende. Menneskehedens sidste håb ligger gemt i hjertet af The Entropy Centre.

Mød ASTRA, som er det mest avancerede vidunder i The Entropy Centre. ASTRA er en enhed, der kører på kunstig intelligens, og hun kan scanne rumtidskronologien og flytte den gennem fortiden. Hendes kræfter omfatter alt fra at genopbygge kollapsede søjler til at genopvarme en kop te. Hun er ret sej.

Sandheden bag det nært forestående kollaps af The Entropy Centre og Jordens undergang kan findes i kernen af denne enorme og farlige facilitet. Men er du klar til at acceptere den triste sandhed, som venter dig?

Med djævelsk drillende udfordringer, knivskarp historiefortælling og enestående stemmepræstationer kombinerer The Entropy Centre et strålende hovedbrudsspil med et episk eventyr.

 

© 2022, Playstack and Stubby Games, all rights reserved

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg The Entropy Centre fysisk?

Nej, du modtager en The Entropy Centre produktnøgle (The Entropy Centre CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din The Entropy Centre produktnøgle (The Entropy Centre CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille The Entropy Centre. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does The Entropy Centre contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of The Entropy Centre as a digital download for Steam.

Publisher Playstack
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 03-11-2022
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5-2300 | AMD FX-4350
Memory: 4 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6870
DirectX: Version 11
Storage: 12 GB available space
 
RECOMMENDED:
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5-7500 | AMD Ryzen 5 1600
Memory: 8 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 1070 | AMD Radeon RX 590
D
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser