Black Book (PC/MAC) 71,60 kr.
BLACK BOOK SPILBESKRIVELSE

En fusion af kortbaserede RPG'er og eventyrspil, "Black Book" er en spøgende fortælling om en ung troldkvinde, der gav sit liv for at tjene de mørke kræfter. Dyk ned i den kolde, men alligevel dragende verden af ​​slaviske folkeeventyr - og afslør de hemmeligheder, der gemmer sig i mørket.

En ung pige ved navn Vasilisa, der er bestemt til at blive en heks, beslutter sig for at smide sin skæbne væk og gifte sig med sin elskede - men den drøm bliver knust, da hendes forlovede dør under mystiske omstændigheder.

Vasilisa stræber efter sin tabte kærlighed og opsøger den sorte bog - en dæmonisk artefakt, der siges at være stærk nok til at opfylde ethvert ønske til den, der afslører alle dens 7 segl. Tag med Vasilisa på hendes eventyr på tværs af det landlige landskab, mens hun løser almindelige menneskers problemer ved at konfrontere dæmoner og udføre eksorcismer.

Afdække seglerne i Black Book:
Slip helvedes besværgelser løs på dine fjender! Saml tryllekort og nye færdigheder, efterhånden som du gør fremskridt.

Et historisk eventyr:
Løs gåder og fuldfør sideopgaver, mens du lærer mere om livet på det slaviske landskab.

Led en dæmonisk flok:
Send dæmoner for at gøre dit bud, men vær forsigtig - ledige dæmoner vil torturere dig, hvis du ikke finder dem noget at gøre!

Myter og legender:
Udforsk en verden baseret på nordslavisk mytologi. Lær af en encyklopædi i spillet, skabt med hjælp fra ekspertantropologer - og find alle folkeeventyr gemt i spillet!

 

©2021 Morteshka

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Black Book fysisk?

Nej, du modtager en Black Book produktnøgle (Black Book CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Black Book produktnøgle (Black Book CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Black Book. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does Black Book contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Black Book as a digital download for Steam.

Udvikler Morteshka
Platform PC/MAC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 10-08-2021
Systemkrav Windows:

Minimum:
Styresystem: Windows 7, 8, 10
Processor: Intel Core i3 3.0 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 280X
DirectX: Version 10
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads

 
macOS:

Minimum:
Styresystem: MacOS version 10.13.4 or 10.14.1 or 10.15.4 or newer
Processo
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser