You Suck at Parking (PC) 139 kr.
YOU SUCK AT PARKING SPILBESKRIVELSE

Om spillet

You Suck at Parking® er det eneste racerspil, hvor dit mål er at stoppe. Farverig, men alligevel op ad bakke, udfordr verden og tilpas din tur i denne konstant udviklende parkeringssimulator.

PARKER OP

Gør dig klar til at varme tingene op og oplev You Suck at Parking®, det eneste spil, hvor parkering af din tur er vigtigere end dine køreevner. Det er et varmt kapløb mod uret, mens du driver, krydser og af og til går i luften over 100 frustrerende sjove, vilde niveauer.

PEDAL TIL METALEN

Fremskridt i kampagner, eller tag daglige multiplayer-udfordringer op for at låse op og tjene nye tilpasningsmuligheder for at pifte din tur op.

SLAG VERDENSREKORD

Vis dine bevægelser og bevis for dine venner, at dine parkeringsevner kan ændre verden ved at bestige globale ranglister.

MULTIPLAYER PARKERING

Hvis dine venner rager på dig for dine rigtige parkeringsevner, så afgør resultatet i Friends Party, hvor du kan være vært for en session med 3 venner i et 8-spillers spil til nogle kaotisk sjove tider.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg You Suck at Parking fysisk?

Nej, du modtager en You Suck at Parking produktnøgle (You Suck at Parking CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din You Suck at Parking produktnøgle (You Suck at Parking CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille You Suck at Parking. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does You Suck at Parking contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of You Suck at Parking as a digital download for Steam.

Publisher Curve Digital
Udvikler Happy Volcano
Platform PC
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 14-09-2022
Systemkrav
Minimum:
Styresystem: Windows 10
Processor: Quad Core Processor 2.4Ghz
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA 1060, AMD RX56
DirectX: Version 11
Diskplads: 4 GB tilgængelig plads

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser