Cavern of Dreams (PC) 89 kr.
CAVERN OF DREAMS SPILBESKRIVELSE

Cavern of Dreams er et surrealistisk 3D-platformsspil med collectathon-elementer, skabt i stil med platformspilperler fra N64-æraen. Spil som Fynn, den unge drage, der går ind i Drømmehulen på jagt efter sine uudklækkede søskende stjålet af en mystisk skurk. Udforsk tætpakkede verdener fulde af gåder, der skal løses, udfordringer, der skal overvindes, og skatte, der skal samles, efterhånden som du kommer tættere på at løse, hvem der stjal dine søskende...

Hemmeligheder og overraskelser lurer rundt om hvert hjørne i Drømmehulen. Oplev fire åbne, tætpakkede verdener, alle med deres egne unikke temaer, der hver især er forbundet med en hovedhubverden fuld af sine egne hemmeligheder. Søg i alle afkroge for ikke at gå glip af nogen af ​​de hemmeligheder, som Cavern rummer. Anskaf evner fra vismanden for at få adgang til nye verdener. Sæt dine platforms- og puslespilsfærdigheder på prøve for at finde dine søskende og skatte!

- SAMLER DEM ALLE: Hver verden er fuld af lækkerier at finde - 40 æg placeret i farlige situationer, svampe til at fodre dine søskende, når de er udklækket, samlekort til at udfylde en encyklopædi og meget mere!

-TILNYT NYE EVNER: Indsamling af æg giver vismanden mulighed for at give fynden nye kropsdele, som giver ham nye evner! Brug din hale, dine vinger og mere til at nå områder, du ikke kunne før, og bevæg dig superhurtigt!

-IKKE VOLDELIG TILGANG: Fynn er en fredelig lille fyr, så der er ingen kamp i spillet. I stedet er fokus på udforskning, puslespilsløsning og platforming. Dette betyder dog ikke, at der ikke er nogen farer på lur i Drømmehulen, så vær forsigtig.

-MØD EN GLÆDELIG CAST AF KARAKTER: Hver verden er befolket med mærkelige karakterer, der har brug for din hjælp. Du kan chatte op i et træ, hjælpe en havfrue eller befri en sansende suppebolle!

-DEN NOSTALGISKE OST: Fordyb dig fuldstændigt i Cavern of Dreams gennem et nostalgisk og mystisk soundtrack, hvor hver verden har flere versioner af sit tema baseret på, hvor du er.

 

Cavern of Dreams © Developed by Bynine Studio. Published by Super Rare Games. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Cavern of Dreams fysisk?

Nej, du modtager en Cavern of Dreams produktnøgle (Cavern of Dreams CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Cavern of Dreams produktnøgle (Cavern of Dreams CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Cavern of Dreams. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does Cavern of Dreams contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Cavern of Dreams as a digital download for Steam.

Udvikler Bynine Studio
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 19-10-2023
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows 7 (SP1+) and Windows 10
Processor: x86, x64 architecture with SSE2 instruction set support
Grafik: DX10, DX11, DX12 capable


Recommended Requirements


Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser