While the Iron's Hot (PC) 145 kr.
WHILE THE IRON'S HOT SPILBESKRIVELSE

I det fjerne land Ellian har legendariske håndværkere samlet sig i evigheder for at perfektionere deres håndværk. Nu er det din tur til at slutte sig til dem.

Træd ind i støvlerne af en smedsvend på en søgen efter at blive en mester i While the Iron's Hot, et udspekuleret eventyr samlet med mystik, vid og charme. Smede, smelt og kombiner metalværker for at udvikle dine smedefærdigheder og opdage udsøgte nye genstande at skabe. Udforsk en ø fyldt med ressourcer, skatte, gåder og andre håndværkere med deres egne motiver og design. Genopbyg ruinerne af Ellians for længst forladte smedelandsby for at genoprette dens tidligere herlighed og udvikle dine egne håndværksevner - og i sidste ende bliv en sand mestersmed.

Smede, smelte, samle

Mestre hvert trin i smedeprocessen. Smelt malm og metal til barrer, og form dem til nyttige dele. Slib hvert stykke til perfektion, og brug derefter din kreativitet, viden og finpudsede observationsevner til at samle legerede kunstværker.

Smith en løsning

I et land af håndværkere kan du smede din egen nøgle til næsten enhver udfordring. Reparer maskiner for at åbne veje. Overvind gådefulde miljøproblemer. Vind over øens mest hærdede personligheder med dine udspekulerede smedetricks.

Udgrav et finurligt eventyr

Ellians land er en lys, endda lidt mystisk, verden befolket af karismatiske og skæve karakterer. Udforsk tunneler med gåder og ressourcer, og begiv dig ud på en kampfri rejse for at genskabe forbindelserne til en verden, hvor håndværk forbinder alt.

Opdag øens hemmeligheder

Ellian er et land med kreativitet, der er indhyllet i mystik. Lav det udstyr, du skal bruge for at vove dig ud til nye regioner. Mød landsbyer fulde af dygtige alkymister eller dygtige skibstømgere, men pas på – ikke alle har tillid til, at du har Ellians bedste interesser på hjerte.

Genopbyg en legendarisk smedelandsby

Byg et nyt hjem i Stal, et tidligere tilflugtssted for smede, nu i ruin efter en mystisk katastrofe. Revitaliser landsbyen for at opgradere dine egne evner, og bevis for Ellians håndværkere, at du er værdig til at blive en mestersmed.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg While the Iron's Hot fysisk?

Nej, du modtager en While the Iron's Hot produktnøgle (While the Iron's Hot CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din While the Iron's Hot produktnøgle (While the Iron's Hot CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille While the Iron's Hot. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Udvikler Bontemps Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 05-12-2023
Systemkrav MINIMUM:
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5-2300 or AMD Ryzen 3 1300X
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 275, 896 MB or AMD Radeon HD 5770, 1 GB
Additional Notes: 1080p @ 60 FPS
 
RECOMMENDED:
OS: Windows 10 64 bit
Processor: Intel Core i5 - i7 Quad Core
Memory: 16 GB RAM
Graphics: NVIDIA Geforce GTX 750Ti / AMD Radeon R9 270
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser