Pacific Drive: Deluxe Edition (PC) 255 kr.
PACIFIC DRIVE: DELUXE EDITION SPILBESKRIVELSE

Gør klar til en rumrejse med Pacific Drive: Deluxe Edition! Denne pakke indeholder spillet plus en ekstra rumtematiseret genstandspakke, som du kan tilpasse din stationsvogn med.

Om spillet

Pacific Drive er en overlevelses- og racerspil i første person, hvor din bil er din eneste ven og følgesvend. Kæmp dig gennem en surrealistisk version af det nordvestlige hjørne af USA, og stå overfor enorme farer, når du begiver dig ind i Olympic Exclusion Zone. Det kan næsten føles som en roadtrip, når du tager på udflugter i vildnisset og møder underlige og unikke udfordringer, så du kan renovere og opgradere sin bil i et forladt værksted, der også er din base. Find værdifulde ressourcer, og find ud af, hvad der er blevet tilbage i The Zone, mens du optrevler et glemt mysterium og opdager præcis, hvad det kræver at overleve i disse uforudsigelige og fjendtlige omgivelser.

Indhold

- Flygt fra stormen, mens du står over for bizarre farer i en verden, der forandrer sig, hver gang du bevæger dig ind i The Zone

- Din bil, dine regler. Find ressourcer til at lave nyt udstyr og tilpasse din vogn, som du vil. Eksperimentér med forskellige modifikationer og bildele, så du både kan komme sikkert gennem det uforudsigelige landskab og se godt ud samtidig.

- Optrevl mysteriet om Olympic Exclusion Zone, en forladt forskningsstation i den fordrejet version af det nordvestlige hjørne af USA

- Originalt soundtrack af Wilbert Roget II med over 20 autoriserede sange

KØR FOR AT OVERLEVE

Det er dig og din stationcar mod en nådesløs og fjendsk verden. Det kræver mere end et sæt nye dæk, hvis du skal overleve på og af vejen. Din trofaste stationcar kan opgraderes og forstærkes til at beskytte dig, men bilen må også stå model til lidt af hvert. Sørg for, at din benzintank er fuld og dine paneler intakte, så du kan beskytte dig mod den radioaktivitet, der gennemstråler The Zone. Du bliver presset til dit yderste – du skal reparere på farten, samle materialer når som helst og tilpasse din fæstning på hjul, så den kan klare de mange livstruende farer, der lurer i skyggerne.

UDFORSK THE ZONE

Efterladenskaberne fra den hemmelighedsfulde organisation ARDA's eksperimenter findes overalt i The Zone, men det gør svarene ikke. Overalt kan du finde ejendommeligheder, surrealistiske og forskruede kræfter, der gør din rejse mere svær ... og mere interessant. Skygger i mørket, rullende bunker af skrotmetal og tårnhøje jordsøjler ... Hver udflugt er fyldt med overjordiske farer. Selvom de virker truende nok, er de intet i forhold til den altoverskyggende kraft i en Zone Storm. Træd sømmet i bund, og flygt ... hvis du kan. De buldrende hvirvelstrømme raserer landskabet og smadrer alt, der tøver med at stikke af. Sørg for, at det ikke er dig.

GENTAG

Tjek kortet, pak dit udstyr til turen, og så af sted. Saml ressourcer og data på farten – The Zone er fyldt med nyttige ting og sager. Kom sikkert hjem, og brug indholdet af dit bagagerum til at forbedre din bil og dit værksted. Hver gang du drager ud, venter der nye prøvelser: Bizart vejrlig, nådesløse landskaber og efterladte eksperimenter. Den gyldne regel i The Zone er, Hvo intet vover, intet vinder. Nogle materialer findes kun på de mest farlige steder. Brug hovedet derude, og spild ikke tiden – Det bliver et langt, sejt træk.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Pacific Drive: Deluxe Edition fysisk?

Nej, du modtager en Pacific Drive: Deluxe Edition produktnøgle (Pacific Drive: Deluxe Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Pacific Drive: Deluxe Edition produktnøgle (Pacific Drive: Deluxe Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Pacific Drive: Deluxe Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Pacific Drive: Deluxe Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Pacific Drive: Deluxe Edition som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 22-02-2024
Systemkrav MINIMUM:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10
Processor: Intel Core i5 8600
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Nvidia GTX 1060 6GB
DirectX: Version 12
Additional Notes: Requires a 64-bit processor and operating system
 
RECOMMENDED:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: Windows 10
Processor: Intel Core
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser