Go Mecha Ball (PC) 145 kr.
GO MECHA BALL SPILBESKRIVELSE

Lad dit våben, og drag i kamp i dette twin-stick-skydespil med roguelike-elementer! Skyd dig gennem arkadeagtige baner med fysik som i flipperspil, hvor du får adgang til et arsenal af altødelæggende våben. Nedkæmp bølger af fjendtlige bots, kæmp mod bosser, og opgradér din mech mellem hvert spil.

Nøglefunktioner:

Actionfokuseret twin-stick-skydespil med arkadeagtige roguelite-elementer

Oplev at kunne bevæge dig og skyde samtidig som en mech eller at rulle og støde ind i omgivelserne som en bold

Find rundt i dynamiske arenaer ved at rulle, hoppe, springe og støde imod

Overvind fire mangfoldige verdener fyldt med unikke fjender og forhindringer

Bliv bevæbnet med et alsidigt arsenal af over 25 destruktive værktøjer

Slip mere end 20 sjove og ødelæggende færdigheder løs mod dine fjender

Gør dine mechs bedre med mere end 50 opgraderinger, der skaber en unik kampoplevelse

Tag på et adrenalinfyldt eventyr gennem neonbelyste riger i Go Mecha Ball, hvor kaos møder strategi i et futuristisk opgør! Deltag i dynamisk twin-stick-kampe, og udfør akrobatiske manøvrer på farvestrålende platforme i 3D, alt sammen til et interaktivt, dynamisk lydspor.

Slip de fire unikke, dødbringende mechs kræfter løs. Hver af dem har deres eget unikke arsenal af våben, egenskaber og opgraderinger. Dyk ned i denne kaotiske verden, imens du opdager synergier, finpudser din spillestil og navigerer gennem et evigt foranderligt landskab fyldt med farlige robotter, kolossale bosser og arkadelignende forhindringer.

Svæv højt over alt kaos ved at booste op af ramper, støde imod vægge eller bruge luften fra kæmpe blæsere, hvilket giver en ekstra dimension af dynamisk bevægelse til din valgte strategi. Send sværme af missiler afsted, hidkald hjælpsomme allierede, eller skab seismiske rystelser ved at smadre ned i jorden som en meteor – valget er dit.

Du har over 25 værktøjer til rådighed til at skabe masseødelæggelse og mere end 20 sjove egenskaber, som du kan mestre, samt mulighed for at personliggøre din mech for at dominere dine modstandere. Udforsk fire grafisk smukke verdener, der er propfyldt med fjender og udfordringer. Hver arena er en legeplads for dine ballistiske eskapader.

Hvert pistolskud, sammenstød og interaktion er en unik symfoni, der er skræddersyet til situationen og drevet af fysik. Det er ikke blot et spil; det er en audiovisuel rejse, hvor hver handling, du foretager dig, bliver reflekteret i det altomsluttende lydlandskab.

Er du en elegant sommerfugl, en altødelæggende kraft eller en omhyggelig snigmorder? Vælg din vej, og kæmp mod fejlslået AI, der er fast besluttede på at lukke portalerne, der forbinder din verden til dette spændende, mekaniske vidunderland.

Forbered dig på en spændende fusion af dygtighed, strategi og kaos i Go Mecha Ball – det ultimative eventyr venter!

 

Go Mecha Ball © Developed by Whale Peak Games. Published by Super Rare Games. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Go Mecha Ball fysisk?

Nej, du modtager en Go Mecha Ball produktnøgle (Go Mecha Ball CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Go Mecha Ball produktnøgle (Go Mecha Ball CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Go Mecha Ball. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does Go Mecha Ball contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Go Mecha Ball as a digital download for Steam.

Genre Arcade
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 25-01-2024
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i5 2500 / AMD FX-4350
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Geforce GTX 970 / Radeon RX 480
Diskplads: 8 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 or higher
Processor: Intel Core i5 9600 / AM
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser