Lysfanga: The Time Shift Warrior (PC) 185 kr.
LYSFANGA: THE TIME SHIFT WARRIOR SPILBESKRIVELSE

Efter et halvt århundrede med fred truer en ny fare nu Antala. Rigets skæbne afhænger af dig, Imë, Lysfanga i det nye kongerige og rigets beskytter. De ældgamle byer, der før var låst fast i tiden, er atter fri, og en gammel ond kraft er sluppet ud og truer freden.

Men du er ikke alene. Du har modatget tidskræfter fra selveste Tidsgudinden, hvilket ingen Lysfanga før dig har oplevet, og du har evnen til at spole tiden tilbage i kamp for at hidkalde kloner af dit tidligere jeg til at hjælpe dig. Lær at beherske dine kræfter, så du kan blive til mange og knuse horderne af undslupne dæmoner kaldet Raxes.

Du skal med din hær af kopier af dit tidligere jeg begive dig gennem de ældgamle byer for at udvide dit våbenarsenal og lære nye magiske besværgelser som forberedelse til den meget større trussel, der venter forude ...

OPBYG EN HÆR AF DIG SELV

Imés guddommelige kræfter lader dig spole tiden nogle få sekunder tilbage og hidkalde kloner af dit selv – rester – så du kan opbygge en hær og nedlægge dine fjender.

FLYT DINE GRÆNSER

Pres dine evner og din kløgt til det yderste. Bliv bedre til alle arenaerne ved at spille dem igen og slå dine highscores, og prøv at udfordre dig selv ved at ændre sværhedsgrad og tilføje kampmodifikatorer, så du kan låse op for endnu bedre belønninger.

SKRÆDDERSY ALLE KAMPENE

Hver arena kan skræddersyes på utallige måder. Tilpas din strategi, og brug alle forhåndenværende redskaber for at vinde kampene. Din succes vil afhænge af din kombination af rester, besværgelser og våben.

UNDERSØG ENORME ÆLDGAMLE BYER

De gamle tidslåse er væk. Raxes kan nu bevæge sig frit rundt og sprede kaos igen. Udforsk de forladte ruiner af det gamle kontinent, der hidtil har været låst fast i tiden, og afslør sandheden bag Raxes-genkomsten.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Lysfanga: The Time Shift Warrior fysisk?

Nej, du modtager en Lysfanga: The Time Shift Warrior produktnøgle (Lysfanga: The Time Shift Warrior CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Lysfanga: The Time Shift Warrior produktnøgle (Lysfanga: The Time Shift Warrior CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Lysfanga: The Time Shift Warrior. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does Lysfanga: The Time Shift Warrior contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Lysfanga: The Time Shift Warrior as a digital download for Steam.

Genre Action
Publisher Quantic Dream
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 13-02-2024
Systemkrav MINIMUM REQUIREMENTS
OS Windows 10 64bit
Processor Intel Core I5-2300 @ 2.80GHz / AMD Ryzen 3 3200G
Memory 8 GB RAM
Graphics GeForce GX 780 [3GB] / Radeon RX 580
 
RECOMMENDED REQUIREMENTS
OS Windows 10 64bit
Processor Intel Core 10700k @ 3.80GHz / AMD Ryzen 5 3600
Memory 16 GB RAM
Graphics GeForce RTX 2060 / Radeon RX 5700 XT
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser