Airhead (PC) 149 kr.
AIRHEAD SPILBESKRIVELSE

Airhead er et eventyr i en stor og forbundet verden, som du skal udforske for at udvikle dig og overvinde svære hovedbrud for at klare dig.

Du spiller Airhead, som er en lille krop, og den runde oppustede organisme, den bruger som hoved. Hovedet er langsomt, men sikkert ved at miste luft, og det er din opgave at redde dets liv.

Det kræver, at du holder hovedet oppustet med lufttanke, mens du udforsker den Metroidvania-agtige verden i Airhead og leder efter unikke evner og opgraderinger, der låser op for nye områder og hovedbrud, du skal gennemføre.

Undervejs på dit eventyr er det helt op til dig at afsløre den sande forbindelse mellem hovedet, lufttankene og den teknologi, du finder rundt omkring i verden, så du kan redde hovedet, koste hvad det vil.

Det er ikke altid nemt at finde vej gennem Airheads verden. Du skal begive dig ind i mørke grotter, udforske ældgamle bygninger og bevæge dig gennem talrige andre mystiske steder for at redde hovedet.

Undervejs vil du finde nye evner og låse op for nye områder og hovedbrud, og det er ikke til at sige, hvad du vil finde i verdens skjulte afkroge, når du bevæger dig endnu længere væk.

Når du udforsker spilverdenen, vil du støde på en masse hovedbrud, der involverer dine omgivelser, underlige væsener og gammel teknologi, der vil udfordre både din logik og din kreativitet.

Spillets verden er kompleks, og intet er, hvad det ligner. Du skal skal mestre Airheads mange evner, hvis du vil have en chance for at redde hovedet.

Kroppen og hovedet skal arbejde sammen for at opnå deres mål, og deres bånd og evner vil vokse, efterhånden som tiden går. Hvad vil du gøre for at bevare deres forhold?

Og er du klar til at leve med konsekvenserne af at redde en ven, når følgerne af dine valg viser sig?

Et symbiotisk væsen, der er afhængigt af dets helt egen luftforsynling, bliver flået over af en maskine af ukendt oprindelse. Uden sin anden halvdel ender den hovedlignende organisme med at ligge døende, mens den langsomt mister luft.

En helt almindelig krop med et instinkt for at hjælpe andre overværer denne tragedie. Uden at tænke det mindste over konsekvenserne tager den dette nye hoveds skæbne på sine skuldre og bliver til Airhead.

Nu må Airhead forlade sig på lufttanke for at holde hovedet oppustet, mens det lille væsen kaster sig ud i en ihærdig jagt på den maskine, der har stjålet hovedets luftforsyning. Men maskinen er kun en lille del af det store puslespil, og hovedet spiller måske en vigtigere rolle i det større perspektiv, end kroppen nogensinde kunne have forestillet sig.

- Smuk grafik med stærke farver og mørke skygger

- En spændende 2,5D-platformoplevelse Udforskning af en Metroidvania-agtig verden, der er fyldt med hemmeligheder og skjulte ruter

- Udfordrende hovedbrud, der udnytter den unikke mekanik ved et løsrevet hoved, der er fyldt med luft

- Mange stærke evner, du kan låse op for, og som giver dig adgang til nye områder og hovedbrud

- En personlig historie om kammeratskab, opdagelse og ansvar

- Myriader af væsener og maskiner, der både står i vejen for dig og hjælper dig på dit eventyr.

 

© 2024 THQ Nordic AB Sweden. Developed by Octato Aps, Denmark & Massive Miniteam GmbH, Germany. Published by HandyGames, Germany. Airhead, THQ, THQ Nordic, HandyGames, and their respective logos are trademarks and/or registered trademarks of THQ Nordic AB. All rights reserved. All other brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Airhead fysisk?

Nej, du modtager en Airhead produktnøgle (Airhead CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Airhead produktnøgle (Airhead CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Airhead. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does Airhead contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Airhead as a digital download for Steam.

Publisher HandyGames
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 12-02-2024
Systemkrav
Minimum:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel Core i5 / AMD FX-6300
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GTX 760 2GB / Radeon R9 270X 2GB or better
DirectX: Version 11
Diskplads: 3 GB tilgængelig plads
Anbefalet:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel i7 / AMD Ryzen 7
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: GTX 1070 4GB / Radeon RX 5700
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser