Until Dawn (PC)

31. december 2024

Vær klar til at spille Until Dawn på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

UNTIL DAWN SPILBESKRIVELSE

Da otte venner vender tilbage til den afsidesliggende hytte, hvor to af deres venner forsvandt sidste år, gribes de af en iskold frygt, og deres hytte i bjergene bliver til et mareridt, hvorfra der ikke er nogen udvej.

Se din frygt i øjnene, og find ud af, hvem der overlever til daggry i denne klassiske og skelsættende gyser, der er genskabt og forbedret til PC.

Kultgyser genskabt

Fordyb dig i en gribende slashergyser, der er genskabt fra bunden med chokerende grafik i Unreal Engine 5. Spillet har forbedrede filmsekvenser, forfinede spilmekanismer og meget mere. Begiv dig ud i en nervepirrende udforskning af et afsidesliggende bjerg, hvor intet er, som det burde være.

Deres skæbner hviler i dine hænder

Skriv din egen fængslende fortælling, mens du styrer unikke figurer vakt til live af en stjernespækket rollebesætning inkl. Hayden Panettiere, Brett Dalton og flere, og afgør deres skæbner via dine valg. De dynamiske animationer og den nuancerede facial motion capture røber, hvad der egentlig foregår i hovedet på hver figur, og hvem i gruppen der har det, der skal til for at overleve.

Gru har aldrig set så godt ud

Udforsk rigt detaljerede omgivelser, der tager pusten fra dig. Med nye, visuelle forbedringer til PC er det originale spil blevet genskabt fra bunden med banebrydende grafisk teknologi, der hjælper med at vække mareridtet til live.

Genskabt til en ny generation

Find nye samlerobjekter, helt nye omgivelser at udforske og genindspillede narrative sekvenser, der uddyber mysteriet endnu mere. Kom helt tæt på handlingen med et nyt, opslugende tredjepersonskamera, og lyt til et nyt soundtrack og genindspillet lyd, der får dig helt ud på kanten af stolen på din rejse.

 

© 2024 Sony Interactive Entertainment Europe. Until Dawn is a trademark of Sony Interactive Entertainment.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Until Dawn fysisk?

Nej, du modtager en Until Dawn produktnøgle (Until Dawn CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Until Dawn produktnøgle (Until Dawn CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Until Dawn. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

PEGI-rating
Udvikler Ballistic Moon
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 31-12-2024
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser