Hairdresser Simulator (PC) 139 kr.
HAIRDRESSER SIMULATOR SPILBESKRIVELSE

Saml saksen op, og start din rejse ind i frisørverdenen! Tjen penge, så din salon kan vokse, og ansæt medarbejdere. Forbedr dine færdigheder, og bliv en mesterfrisør!

Udlev din kreativitet med de grundlæggende elementer i frisørfaget – se, hvor meget en simpel klipning kan ændre en person!

BLIV EN FRISØR

Eksperimenter med farver og lag. Glem ikke håroverfladepasning – vask håret, brug de bedste produkter til shampoo, tør det og gennemgå hele hårostylingsprocessen trin for trin.

Balayage, permanent eller highlights – valget af kreation er op til dig!

Forbedr dine stylingfærdigheder og opfyld dine kunders forventninger.

SKAB EN KARAKTER

Lige, krøllet eller måske vil du have pandehår for at fuldende et chic look? I Hairdresser har du muligheden for at eksperimentere med dit eget udseende - uden brug af saks! Upload et foto, og Hairdresser Simulator vil forvandle det til en model klar til hårmakeovers. Ændr dit look eller prøv en ny frisure; sandkasse-tilstand giver dig uendelige muligheder!

BYG DIN FRISØRVIRKSOMHED

Sigter mod toppen! Udvid dit imperium og bliv en frisørmogul. Køb og renover din salon, ansæt nye medarbejdere og lær et par tricks for at tilfredsstille dine kunder. Hold dig opdateret med aktuelle trends og køb nye produkter til den mest kræsne kunde - jo højere din vurdering, jo mere tjener du. Hvile ikke på laurbærrene og bliv en del af hårets berømmelse.

UDFORSK OG UDVID DINE FÆRDIGHEDER

"Med Hairdresser Simulator får du forskellige mekanikker og funktioner, der vil hjælpe dig i din karriere.

Forbered din salon, tag dine saks og gør dig klar til at klippe!"

- Design din egen karakter eller upload et portrætfoto - få dem til at ligne dig eller en yndlingskendis.

- 9 saloner at gøre til dine egne - køb dem, forbedr dem med dit unikke præg og indkassér pengene.

- Renover din salon, mal væggene og dekorer, som du ønsker det;

- Behandle dine kunder ordentligt med 10 forskellige frisørhandlinger: vask, shampoo, tørring, børstning, klipning, farvning og mere. Og det er bare det, du kan gøre, før du begynder at style.

- Tag kontrol over dine kunders hår med 11 frisørværktøjer såsom: saks, barbermaskine, børste, hårretter, krøllejern, føntørrer og mere!

- Styr din salon - fra økonomi til det beskidte gulv. Nogen skal sørge for en rimelig fortjeneste... Og sørg for, at din arbejdsplads er ren og indbydende - og den person er dig.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Hairdresser Simulator fysisk?

Nej, du modtager en Hairdresser Simulator produktnøgle (Hairdresser Simulator CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Hairdresser Simulator produktnøgle (Hairdresser Simulator CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Hairdresser Simulator. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Udvikler Frozen Way
Platform PC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 06-03-2024
Systemkrav MINIMUM:
OS *: Windows 7 (64-bit) or newer
Processor: Intel Core i7 9gen
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 1660Ti 6GB
DirectX: Version 11
Storage: 25 GB available space
 
RECOMMENDED:
OS: Windows 10 64bit
Processor: Intel Core i7 11gen
Memory: 16 GB RAM
Graphics: Nvidia GeForce 3060 8GB
DirectX: Version 11
Storage: 25
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser