Manor Lords (PC) 295 kr.
MANOR LORDS SPILBESKRIVELSE

"Manor Lords er et strategispil, hvori du kan opleve livet som middelalderhersker. Få din landsby til at vokse sig til en myldrende storby, administrér ressourcerne og produktionen, og udvid dine landområder gennem erobringer.

Med inspiration fra frankisk kunst og arkitektur fra det 14. århundrede prioriterer Manor Lords historisk nøjagtighed, når det er muligt, og lader den påvirke både spilmekanikker og grafik. Man forsøger så vidt muligt at undgå middelalderklichéer, så verden føles mere autentisk, farverig og troværdig."

Organisk byudvikling

Manor Lords giver dig en byggeoplevelse, hvor du slipper for det velkendte gitter, og hvor du har fuld frihed til at placere og rotere dine bygninger, som du vil. Byggemekanikkerne er baseret på væksten af virkelige middelalderbyer og -landsbyer, hvor store handelsruter påvirkede, hvordan bebyggelser formede og udviklede sig.

Med en markedsplads som centrum skal du bygge beboelses- og handelsbygninger samt industrielle distrikter, der følger landskabets naturlige terræn. Etablér gårde baseret på jordens frugtbarhed, anlæg jagtområder baseret på vildtbestanden, og sørg for adgang til gode ressourcedepoter og skove, der indeholder råmaterialerne til vækst.

Tildel beboelsesområder, og se til, mens dine indbyggere opbygger deres hjem ifølge det historiske stiftesystem. Hver region vil blive opdelt baseret på dine veje og tildelte områder, og husene bliver skaleret herefter.

Byg udbygninger bag større hjem for at generere mere indkomst og flere ressourcer, der ellers ikke ville være tilgængelige. Husejere betaler ikke kun skatter – de dyrker også grøntsager, opdrætter høns og geder og forsyner sig selv og andre indbyggere med nødvendigheder foruden det, du kan producere på dine gårde, græsgange og produktioner.

Hjælp dine beboelsesområder ved hjælp af unikke krav og muligheder hver årstid, og nyd godt af forårets goder efter et regnskyl, og gør dig klar til de hårde vintermåneder.

Ressourceadministration

Fra bukser til byg og honning til hatte – Manor Lords indeholder en masse forskellige varer, der passer til tiden. Materialerne skal transporteres og forarbejdes via produktionskæder, og du må afbalancere dit folks basale behov mod lysten til at fremstille luksusvarer, der skaber glæde, handelsvarer til eksport og våben og krigsmateriel til dine krige.

Ressourcerne er spredt ud over kortet og opmuntrer dig til at udvide og grundlægge flere specialiserede bosættelser. Udvind værdifuldt malm fra din minedrift, mens landsbyer, som har specialiseret sig i agerbrug, kvægopdræt eller jagt, forsyner din voksende befolkning med korn og kød.

Uhæmmet udvidelse påvirker miljøet omkring dig. Dyrehjorde vil forsvinde fra den voksende civilisation, manglende vekseldrift vil udpine jorden, og for mange træfældninger vil resultere i skovrydning.

Sælg overskuddet af varer til omrejsende handlende, eller anlæg dine egne handelsruter. Produktion og eksport af kvalitetsvarer vil give dig velstand, så du kun opgradere din by, betale skatter til din herremand, hyre lejesoldater og låse op for teknologier til nye industrier, produkter og værktøjer.

Middelalderlig krigsførelse

Du besidder kun et lille landområde i et enormt landskab, og konflikterne mellem dig og de andre omkringliggende jorddrotter vil uundgåeligt blusse op. Før dit folk i kamp – ikke som undværlige kampenheder, der nemt kan erstattes, men som dine elskede og trofaste undersåtter, hvor ethvert dødsfald er en pris, du må overveje, om du vil betale.

Optræn et følge af dygtige krigere til at udkæmpe dine kampe sammen med tropper, du kan samle fra den lokale milits. Nogle må dine soldater slå hård ned mod oprører eller banditter, og andre gange må du føre dine tropper i kamp for at erobre eller forsvare dine jordområder. Når der er brug for det, kan dyre lejesoldater støtte dine tropper.

Et solidt diplomatisk system giver dig mulighed for at kommunikere med andre drotter og bruge påvirkning eller trusler til at dirigere deres handlinger. Disse andre drotter har deres egne mål og vil også opsøge dig, og dine svar på deres tilbud eller fornærmelser kan betyde forskellen mellem fred og krig.

Før an i taktiske kampe i realtid, tag højde for udmattelse, vejrforhold og udstyr. Placér dine tropper med omhu – en mindre styrke kan besejre en stor hær, hvis den kommanderes klogt.

Mærk krigens omkostninger, selv midt i sejrens sødme, når hver falden soldat repræsenterer et tabt liv fra din by. En pyrrhussejr kan betyde økonomisk dommedag eller en helt vinter med rationering på mad og brænde.

Håndværk

Dette spil er et passionsprojekt, som blev startet af en enkelt udvikler. Du kan kontakte mig og dele dine meninger, idéer og kritik – Jeg lytter til din feedback.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Manor Lords fysisk?

Nej, du modtager en Manor Lords produktnøgle (Manor Lords CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Manor Lords produktnøgle (Manor Lords CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Manor Lords. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

What does Manor Lords contain? Will I receive the same content as on Steam? You will receive the standard edition of Manor Lords as a digital download for Steam.

Publisher Hooded Horse
Udvikler Slavic Magic
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 26-04-2024
Systemkrav
MINIMUM:
  • Requires a 64-bit processor and operating system
  • OS: Windows® 10 (64-bit)
  • Processor: Intel® Core™ i5-4670 (quad-core) / AMD® FX-Series™ FX-4350 (quad-core)
  • Memory: 8 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 (
  • DirectX: Version 12
  • Storage: 16 GB available space

RECOMMENDED:
  • Requires a 64-bit processor and operating system
  • OS: Windows® 10 (64-bit)
  • Processor: Intel® Core™ i5-7600 (quad-core) / AMD® Ryzen™ 3 2200G (quad-core)
  • Memory: 12 GB RAM
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 1060 (6 GB) / AMD® Radeon™ RX 580 (8 GB)
  • DirectX: Version 12
  • Storage: 16 GB available space

Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser