Fishing: Barents Sea (PC) 139 kr.
FISHING: BARENTS SEA SPILBESKRIVELSE

Tag styringen på din helt egen fiskerbåd i Fishing: Barents Sea og udforsk det store norske hav på jagt efter de bedste fiskerizoner. Start med den lille båd, der er arvet fra din bedstefar, fang fisk og tjen penge til opgraderinger samt større og bedre både. Nyd det smukke Barentshavet og få dine drømme til fiskeriindustrien til at gå i opfyldelse.

Lær at fange forskellige slags fisk med forskellige fiskeredskaber på flere forskellige både. Hver metode er let at lære, men svært at mestre - tid til at vise, hvad du er lavet af!

Brug officielt licenseret Scanmar udstyr som TrawlEye til at have fuldstændig kontrol over dit trawl. Opgrader den for at sikre dig den største fangst! Men sørg for at være under dine årlige fiskekvoter, hvert skridt, og hvert fiskeri skal planlægges. 20 års vejrdata er blevet samlet for at genskabe et realistisk miljø for fiskestime i Barentshavet, der bevæger sig efter årstid og vandtemperatur. Det er op til dig at holde styr på alt.

Besøg den lokale havne pub for at ansætte besætningsmedlemmer eller acceptere missioner. Ved havnen er du også i stand til at reparere eller opgradere dine skibe, få et lån fra banken eller køb forsyninger og agn i butikken.

Funktioner:

  • Unreal™ 4 Engine
  • Kæmpe kort baseret på det norske hav
  • Dynamisk vejr
  • Skiftende sæsoner
  • Seks forskellige både
  • Semi-realistisk fiske metoder
  • Avanceret fiske AI
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Fishing: Barents Sea fysisk?

Nej, du modtager en Fishing: Barents Sea produktnøgle (Fishing: Barents Sea CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Fishing: Barents Sea produktnøgle (Fishing: Barents Sea CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Fishing: Barents Sea. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Fishing: Barents Sea? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Fishing: Barents Sea.

Genre Simulation
Udvikler Misc Games
Platform PC
Multiplayer Nej
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows Vista/7/8/10 64-bit
Processor: 3 GHz Dual Core
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: DirectX 9 compatible graphics card with 1 GB VRAM (Nvidia Geforce GTX 750 or better or comparable AMD card)
DirectX: Version 9.0
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 10 GB tilgængelig plads
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser