Assetto Corsa (PC) 139 kr.
ASSETTO CORSA SPILBESKRIVELSE

Næste Generations Racing Simulator
Assetto Corsa har en avanceret DirectX 11-grafikmotor, der genskaber et indlevelsesrigt miljø, dynamisk belysning og realistiske materialer og overflader. Den avancerede fysikmotor bliver designet til at give en meget realistisk køreoplevelse, herunder funktioner og aspekter af rigtige biler, aldrig set i nogen anden racing simulator såsom flade punkter på dæk, varmecyklusser, herunder åretegning og blærer, meget avanceret aerodynamisk simulering med aktive, bevægelige aerodynamikdele der kontrolleres i realtid ved hjælp af telemetri-indgangskanaler, hybridsystemer med kers og simulering af energiudnyttelse. Ekstremt detaljeret med singleplayer og multiplayer-indstillinger, eksklusive licenserede biler reproduceret med den bedste nøjagtighed muligt takket være det officielle samarbejde med bilproducenterne.

Assetto Corsa er udviklet på Kunos Simulazioni udviklingskontor, beliggende lige inden for den internationale racerbane Vallelunga, der tillader holdet at udvikle spillet i samarbejde med racerkørere og racerhold fra den virkelige verden.

Legendariske Baner
Banerne er udviklet ved hjælp af laser-scannings teknologi, for at sikre den højest mulige grad af nøjagtighed i at gengive den virkelige verdens motorløbsmiljøer.

Monza, Silverstone, Imola, Mugello, Spa, Brands Hatch og mange flere baner, herunder den historiske gengivelse af Monza, der igen bringer liv til den legendariske Sopraelevata, højhastigheds-ovalen hvor løbene blev iscenesat indtil 1961.

Eksklusive Biler
Assetto Corsas fysikmotor er helt nye, ved hjælp af praktisk viden erhvervet fra samarbejdet med eliten af ​​motorsport, for at konstruere den bedst mulige nøjagtighed i fysik og taktilitet af følelse.

En fysikmotor som denne tigger om at blive brugt med officielt licenseret indhold: Abarth, Audi, BMW, Classic Team Lotus, Ferrari, KTM, Lamborghini, Lotus Cars, McLaren, Mercedes, Scuderia Glickenhaus, Pagani, Porsche, Tatuus og mange flere!

Hardware-kompatibilitet
Nyd Assetto Corsa med enhver form for spil-enhed: tastatur, joypad, joystick, rat, herunder enhver form for professionel enhed, og de mest gængse motion-systemer.
Assetto Corsa er også kompatibel og klar til Oculus og OpenVR / VIVE, triple monitor-visning, Track IR og 3D VISION.

Gameplay & Features
Assetto Corsa indeholder en karriere-mode, en liste over særlige og unikke begivenheder og udfordringer, samt fuldt tilpasselige singleplayer og multiplayermodes der byder på hurtige løb, brugerdefinerede mesterskaber, løbsweekender herunder fri træning, kvalifikation og løb. Drag races, drift-udfordringer og meget mere! Fire kørehjælpsprofiler (gamer, racer, pro, plus en fuldt tilpasset profil) tillader enhver form for spiller at nyde simuleringen på deres ønskede niveau.

Avancerede opsætningsmuligheder og telemetri til dataanalyse; Dynamisk simulering af gummien der afsættes på sporet, afhængigt af bilens omgange; et justerbart tidspunkt af dagen, der byder på solens position, der beregnes i realtid, afhængigt af sporets geografiske koordinater og solens kurve efter tid og dato, for at få de samme lysforhold som de virkelige spor!

Modding & Tilpasning
Assetto Corsa vil give mulighed for en betydelig tilpasning og ændring, med henblik på at opfylde professionelle simraceres forventninger, samt gamere, der foretrækker at nærme sig køreoplevelsen mere gradvist, og hobbyfolk, der bare kan lide at reproducere og dele deres biler og baner. Alle kan drage fordel af de samme redigeringsværktøjer der blev udviklet og brugt af spillets udviklere.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Assetto Corsa fysisk?

Nej, du modtager en Assetto Corsa produktnøgle (Assetto Corsa CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Assetto Corsa produktnøgle (Assetto Corsa CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Assetto Corsa. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Assetto Corsa? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Assetto Corsa som digital download til Steam.

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser