Planet Coaster - Spooky Pack (PC) 79 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Planet Coaster på Steam for at kunne bruge Planet Coaster - Spooky Pack.

PLANET COASTER - SPOOKY PACK SPILBESKRIVELSE

Et tema så uhyggeligt, at det steg op fra graven! Omfavn det spook-tacular nye overnaturlige indhold i Planet Coaster, og skræm dine gæster med det der lurer rundt om hvert mørke hjørne!

To nye mørke forlystelser: Hoaxen er en frit spændt hjemsøgt hustur, der kan passe ind i selv de mindste rum med dets tætte spor, der vrider og drejer, skræm dine gæster og gør dem bange. Er de mon bange for mørket?

Huntsman er Planet Coaster's første bevægelsesplatform nogensinde, der er unikt designet på den måde, den roterer på en akse. Hvor modige er dine gæster? Find ud af det ved at sende dem på dette spændende eventyr.

Uhyggeligt landskab: Trick or Treat ?! Nye uhyggelige kulisser giver dig muligheden for at omdanne dine parker til et gotisk mesterværk. Skru op for varmen på din kreativitet for at blande og matche disse nye scenestykker med de andre bygningskomponenter med unikt tema for at opbygge en skræmmende god forlystelsespark. Placer, kombiner og kryds genstande på din egn måde for at skabe frygtindgydende genstande, som du kan dele med dine Steam-venner og vores Planet Coaster-samfund.

Spooky Bygnings Set: Nye uhyggelige byggestykker kan bruges alene eller sammen med eksisterende vægge med temaer; det stykkevise konstruktionsværktøj betyder, at hver del kan blandes, matches, fjernes og genbruges.

King Ghoster: Den nyeste Planet Coaster entertainer der vil hjemsøge din park og bringe uhyggelig underholdning til dem, der tør vove sig ind i din uhyggelige park.

Planet Coaster is a registered trademark of Frontier Developments plc. Planet Coaster © 2016 Frontier Developments plc. All rights reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Planet Coaster - Spooky Pack fysisk?

Nej, du modtager en Planet Coaster - Spooky Pack produktnøgle (Planet Coaster - Spooky Pack CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Planet Coaster - Spooky Pack produktnøgle (Planet Coaster - Spooky Pack CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Planet Coaster - Spooky Pack. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Planet Coaster - Spooky Pack? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Planet Coaster - Spooky Pack, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 25-09-2017
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit
Processor: Intel i5-2300/AMD FX-4300
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: nVidia GTX 560 (2GB)/AMD Radeon 7850 (2GB)
DirectX: Version 11
Diskplads: 8 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Minimum specifications may change during development

ANBEFALET:
Styresystem: Windows 7 (SP1+)/8.1/10 64bit<
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser