Iron Harvest 1920+ (PC)

1. september 2020

Vær klar til at spille Iron Harvest 1920+ på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

IRON HARVEST 1920+ SPILBESKRIVELSE

Iron Harvest er et real-time strategy spil (RTS), der er sat i den alternative virkelighed 1920+, lige efter afslutningen af ​​den store krig. Spillet giver dig mulighed for at kontrollere gigantiske diesel punk mechs, der kombinerer episke single player og coop-kampagner såvel som skirmishes med intens action på slagmarken for flerspillerfans. Iron Harvest er det klassiske real-time strategy, som fans har ventet på.

Tradition kolliderer med videnskabelige og teknologiske fremskridt, mens Europa stadig er ved at komme sig efter de brutale slag under verdenskrigen. Byer genopbygges, og i landskabet er Iron Harvests æra begyndt. Landmændene afslører resterne af de majestætiske gangmaskiner, der havde kæmpet på slagmarkerne under den store krig.

Midt i dette kaos vises en ny trussel, der vil sætte Europas eksistens i fare. Hemmelige styrker sætter alt, hvad de kan, i retning af destabilisering af alle lande, fast besluttet på at sætte verden i brand igen og gribe kontrol.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Iron Harvest 1920+ fysisk?

Nej, du modtager en Iron Harvest 1920+ produktnøgle (Iron Harvest 1920+ CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Iron Harvest 1920+ produktnøgle (Iron Harvest 1920+ CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Iron Harvest 1920+. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Iron Harvest? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Iron Harvest som digital download til Steam.

Publisher Deep Silver
Udvikler KING Art
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Ja
Udgivelsesdato 01-09-2020
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser