City of Gangsters (PC) 199 kr.
CITY OF GANGSTERS SPILBESKRIVELSE

Start et forbrydelsessyndikat fra ingenting, og dyrk det til en velsmurt pengemaskine. Byg speakeasies og ulovlige destillerier. Administrer produktionskæder og ressourcefordeling. Smugl varer fra ud af byen og bestik politiet så de ser den anden vej. Dyrk et stærkt mandskab, og hold dine rivaler under tommelfingeren. Fjern konkurrencen og styr byen. Men vigtigst af alt, lad pengene flyde.

Året er 1920, starten på Prohibition i USA. Med kongreshandlinger bliver et stort segment af nationaløkonomien ulovligt natten over: barer og saloner beordres til at lukke, destillerier og bryggerier står stille, distributører lukker ned. Men en ny æra vokser: en forgyldt tidsalder for smuglere, sorte markeder, illegal fremstilling og organiseret kriminalitet.

Det er her, du kommer ind. Du er en ny i byen ved Prohibition begyndelse, med ambitioner om at blive til noget stort. Bag mange af byens facader bygger folk provisoriske destillerier, hemmelige læsningsdokker, nighttime speakeasies. Arbejd dig ind i dette netværk, og verden bliver din.

Men tænk ud over at tjene en hurtig penge eller to. Du skal tænke fremad. Du skal tænke større. Meget større.

VELORGANISERET KRIMINALITET
Kom i gang med sprut branchen ved at lave lidt hjemmelavet hooch. Start dine egne destillerier, og find råvarer til at levere dem. Hyr nye teknikker til at lave dyre drikkevarer eller smugle importeret sprut til at stimulere din voksende operation. Snart leverer du hele kvarterer og åbner dine egne svingende speakeasies.

DU SKAL KENDE EN FYR
På det sorte marked har social valuta lige så stor betydning som penge. Med politifolk og feds, der snuser rundt, er tillid alt, og personlige introduktioner er guld værd. Så arbejd dine forbindelser for nye rige venner, og få folk, der skylder dig til at give et godt ord.

DU KAN IKKE GØRE DE ALENE
Du skal bruge masser af hænder for at åbne nye fronter, foretage leveringskørsler og beskyt dit produkt mod misundelige rivaler. Dit firma's ambitioner er kun begrænset af antallet af mennesker, der arbejder for dig. Hold dem betalt, bevæbnet og organiseret, og hvem ved, hvor langt og hvor hurtigt du vil stige.

VÆGGENE HAR ØRE
Men fortsæt forsigtigt, for alle observerer altid, hvad du laver, og dine medlemmer kan stikke dig i ryggen. Uanset om du sender dine folk for at chikanere nogen eller for at hjælpe dem, kan du være sikker på, at de husker det senere.

TERITORIE
Når dit firma vokser, overbevis lokalbefolkningen om, at dine varer og deres varer vil blive beskyttet. Område under din kontrol vil give et sikkerhedsnet, et indkomstgrundlag og et væld af muligheder for yderligere vækst og ekspansion.

DENNE ERA TILHØRE DIG
Du har grebet chancen ved hornene, og byen er din til at tage. Men du har kun få år til at sætte dit præg på historien, til at bygge det største, mest profitable kriminalitetssyndikat, overtag din konkurrence og styr hele byen. For efter 1933 er det hele slut, alkohol bliver lovligt igen. Og gør forretninger fair og square, og ja, alle ved, at det ikke er der, de rigtige penge er.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg City of Gangsters fysisk?

Nej, du modtager en City of Gangsters produktnøgle (City of Gangsters CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din City of Gangsters produktnøgle (City of Gangsters CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille City of Gangsters. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder City of Gangsters? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af City of Gangsters som digital download til Steam.

Publisher Kasedo Games
Udvikler SomaSim
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 09-08-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel i5/i7/i9 or AMD Ryzen
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVidia GeForce 700 series or newer, AMD Radeon R5/R7/R9 200 series or newer, Intel Iris / HD 5000 or newer
DirectX: Version 11
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads

ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser