Gas Station Simulator (PC) 119 kr.
GAS STATION SIMULATOR SPILBESKRIVELSE

Gas Station Simulator handler om at renovere, udvide og styre en tankstation langs en motorvej midt i en ørken. Der er valgfrihed og flere tilgange til at drive din virksomhed og håndtere pres er centrale ingredienser i dette spil.

RENOVER!
Køb en forladt tankstation midt i ingenting og sæt den i stand. Gør rent og få smidt ødelagte møbler ud, ordne væggene, mal og dekorer stedet efter din smag.

Du skal bare huske at du ikke skal bruge alle dine penge på udseendet med det samme, du har jo købt en tankstation. Reparer udstyret, køb det, der ikke kan repareres, og begynd at betjen dine kunder for at tjene penge til yderligere renoveringer og forbedringer.

UDVID!
Du behøver ikke at være en lille tankstation for altid. Du kan udvide din tankstation for at kunne betjene flere kunder. Og en tankstation handler ikke kun om at sælge brændstof. Du kan udvide den vifte af tjenester, du tilbyder til dine kunder og dermed tiltrække flere og flere forskellige kunder.

Du har forskellige udvidelsesmuligheder til rådighed, lige fra mindre som at tilbyde toiletter, en simpel butik, der komplementerer din indkomst til eller udvid stort, som et helt værksted til at udføre bilreparationer eller endda en bilvask. Der er en del valgmuligheder, og de fleste udvidelser kan også selv udbygges yderligere. Der er så meget du kan gøre her.

TILPAS!
Gendannelse af din tankstation er en ting, og et personligt præg en anden. Spillet tilbyder en bred vifte af muligheder for at tilpasse det, du allerede har bygget, og masser af dekorationer for yderligere at forbedre stedets egenart. Nogle dekorationer kan købes, andre skal skaffes under gameplay.
Det handler ikke kun om at få tankstationen til at se pæn ud. Jo mere imponerende din tankstation ser ud, jo flere kunder vil blive tiltrukket.


BETJERNING!
Betjening af dine kunder er nøglen til at drive din tankstation med succes. De forventer alle at få deres biler fyldt op, deres indkøb bliver gjort med det samme og de er ikke så tålmodige, selv når det kommer til reparationer af deres køretøjer. Du kommer til at stå med et alvorligt tidspres i belastningstider og skal planlægge forskellige opgaver, når det er mindre hektisk. Korrekt tidsstyring og valg af de rigtige prioriteter bliver meget vigtigt, når det er for at holde dine kunder glade.


HYR!
Selvom du kan prøve, er det i de fleste tilfælde at køre en tankstation, der er blevet udvidet og opgraderet, og tilbyder masser af forskellige tjenester til dine kunder, måske bare for meget at håndtere for dig alene. Det er her medarbejderne spiller ind. Du kan ansætte selv flere medarbejdere til at hjælpe dig med de forskellige opgaver på tankstationen. Medarbejdere har deres egne færdigheder, og nogle er bedre til nogle opgaver end andre. Medarbejdere niveau også baseret på de opgaver, de udfører og bliver bedre til dem med tiden.


LAGER!
Du kan ikke sælge det, du ikke har. Det er vigtigt at holde styr på dit lager, og bestilling på det rigtige tidspunkt til den rigtige pris hjælper med at holde overskuddet oppe. For endnu bedre at bruge lavprismuligheder kan du bygge et lager og udvide det for at give mulighed for større opbevaring. At holde godt øje med din lager er afgørende, da leverancer tager tid, og du virkelig ikke vil løbe tør for varer at sælge, for ikke at tale om brændstof.


LEDELSE!
Vi skabte spillet, så hvis du kan lide det, kan du dykke dybt ned i ledelsesfunktioner og micromanage alt hvad du kan. Men hvis micromanagement ikke er din kop te, tvinger vi dig ikke til at håndtere dybderne i den. Når det er sagt, kan micromanage nogle aspekter som forsyninger eller medarbejdere være meget givende både hvad angår økonomi og sjov.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Gas Station Simulator fysisk?

Nej, du modtager en Gas Station Simulator produktnøgle (Gas Station Simulator CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Gas Station Simulator produktnøgle (Gas Station Simulator CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Gas Station Simulator. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Gas Station Simulator? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Gas Station Simulator som digital download til Steam.

Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 15-09-2021
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7 (64-bit) or 10 (64-bit)
Processor: Intel Core i3 3.0 GHz
Hukommelse: 4 GB RAM
Grafik: NVidia GeForce GTX 660 2GB VRAM
DirectX: Version 11
Diskplads: 10 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10
Proces
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser