Gas Station Simulator - Can Touch This DLC 13,60 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer Gas Station Simulator på Steam for at kunne bruge Gas Station Simulator - Can Touch This DLC.

GAS STATION SIMULATOR - CAN TOUCH THIS DLC SPILBESKRIVELSE

Genopbyg og rekonstruer!

Tag sagen i egen hånd. Næsten bogstaveligt talt. Ved hjælp af din nye, pålidelige hammer er det tid til at renovere, som du aldrig har gjort før. Renover vægge til dit hjertes lyst, og skift deres funktioner og indretning, som det passer dig. Bestem, hvor du skal lægge skraldespande, eller hvor du skal flytte kasseapparatet hen. Led publikum. Vis dine kunder den rigtige måde at stå i kø uden at tage for meget plads. Det er tid til at tage interiørtilpasning til et helt nyt niveau.

Mal og spray!

Ingen grund til at stirre på et tomt lærred længere! Grib din spraydåse og sæt et lille personligt præg på enhver overflade, du kan lægge hænderne på. Med justerbar skala og rotation kan du sprøjte alt fra store vægmalerier til små påskeæg gemt et sted i hjørnerne af din station. Kombiner eksisterende mærkater med hinanden, og skab endnu mere komplicerede og komplekse kunstværker. Og når du begynder at føle, at du er ved at løbe tør, ligger flere designs gemt rundt omkring, som du kan låse op!

Lager & Værksted

Har du nogensinde følt, at din station manglede noget? Den flair holdt ikke helt mål, når man kiggede ud over din hovedbygning? Har ingen frygt for fremtiden er her. Fra borde til skriveborde til bannere og lamper, dit lager og værksted har nu en komplet pakke af købbare tilpasninger! Dekorer hele din station i en meget mere sand forstand af ordet. Få diamanten i sandet til at skinne endnu stærkere end før.

Mere mere!

Og hvis alt ovenstående stadig ikke er nok, så vent bare. Der er mere, hvor det kom fra! Oplev Gas Station Simulator med et endnu større udvalg af muligheder for stort set alt under solen. Flere tankstationsniveauer for dig at opnå, flere dekorationer at finde og hænge, ​​flere farver til dine vægge og tagsten, flere popularitetsniveauer at bestige. Alt det og mere venter på dig!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Gas Station Simulator - Can Touch This DLC fysisk?

Nej, du modtager en Gas Station Simulator - Can Touch This DLC produktnøgle (Gas Station Simulator - Can Touch This DLC CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Gas Station Simulator - Can Touch This DLC produktnøgle (Gas Station Simulator - Can Touch This DLC CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Gas Station Simulator - Can Touch This DLC. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Gas Station Simulator - Can Touch This DLC? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får Gas Station Simulator - Can Touch This DLC, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 18-05-2022
Systemkrav Minimum:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64-bit
Processor: Intel Core i3 3.0 GHz or Ryzen 3xxx
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: Nvidia GeForce GTX 960 4GB VRAM
DirectX: Version 11
Diskplads: 20 GB tilgængelig plads
 
Anbefalet:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 6
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser