Recipe for Disaster (PC)

4. november 2021

Vær klar til at spille Recipe for Disaster på dagen! Ved forudbestilling bliver beløbet først trukket ved levering. Din CD key (produktnøgle) bliver sendt på udgivelsesdatoen eller 1-2 dage før!

Steam early access (Tidlig Adgang) Udforsk, spil og bliv involveret Få øjeblikkelig adgang til Recipe for Disaster, der bliver udviklet sammen med fællesskabet. Disse spil bliver udviklet imens du spiller dem og giver din feedback, og udviklerne tilføjer hele tiden nyt indhold!
RECIPE FOR DISASTER SPILBESKRIVELSE

Recipe for Disaster er et restaurantledelses- og socialt simuleringsspil, der sætter dig i skoene for en uerfaren, men ambitiøs, køkkenchef, der arbejder på at opfylde din livslange drøm om at blive en internationalt anerkendt restauratør. På denne rejse får du til opgave at omhyggeligt designe restauranter, ansætte og administrere det rigtige personale, tilpas madmenuer og eksperimentere med ingredienser for at skabe velsmagende nye retter, der vil imponere dine kunder. Lyder idyllisk ikke?

Forkert.

At kæmpe et spor gennem den meget konkurrencedygtige, hurtige og stressfremkaldende verden inden for fødevareindustrien vil være alt andet end ligetil. Dette er trods alt en industri bygget op omkring mennesker, og at holde alle glade, motiverede og opfyldte vil kræve intet mindre end et mirakel!

Alvorlige personlighedskonflikter og store færdighedsgab i dit team kan virkelig forstyrre servicestrømmen, mens dine kunders flygtige holdninger og særegne smag kan vise sig at være den barriere, der adskiller dig fra alle disse vigtige positive anmeldelser.

Med udholdenhed, klog ledelse og et stort kompromis vil din restaurant vokse og åbne nye muligheder og udfordringer, når du tiltrækker stadig mere krævende kunder og kritikere gennem dine døre. Udvid dine lokaler, forbedre dit personale, og gå den usikre grænse mellem gastronomisk herlighed og restaurantruin.

Nøglepunker:


Saml dit drømmehold – Vælg fra en pulje af tilfældigt genererede håbefulde. Overvej hver enkelt persons unikke kombination af træk og færdighedsniveauer, og hvordan disse kan påvirke deres arbejdseffektivitet, relationer og kundeinteraktioner. Vil de passe ind? Eller vil de vise sig at være flere problemer, end de er værd?

Restaurant bygning - Tilpas design og layout af dine restauranter ved hjælp af intuitive bygningsværktøjer og en række farverige temaer. Udstyr dit køkken med topmoderne apparater, dekorér din spiseplads, og byg opbevaringsplads til de dyrebare ingredienser.

Få dine prioriteter på plads - Tildel opgaver manuelt til dit team, eller hold alle travlt med et prioriteringssystem, der kan tilpasses meget. Hold øje med indgående kundeordrer, og juster din strategi i realtid for at sikre den højeste standard for mad og kundeservice.

Arbejdsetik – Administrer dit teams holdning og udholdenhed for at minimere risikoen for sygdom og eller en walk-out i midten af åbnings​​tiden. Nogle medarbejdere vil elske de opgaver, du giver dem, mens andre vil afsky dem! Vær opmærksom på personalets tanker, midlertidige og permanente egenskabsændringer og udviklende relationer i dit team.

Kunden har altid ret – Vær meget opmærksom på dine kunders krav og tilpas din menu, så den matcher deres smag. Vær på klar på kostbehov, fødevareallergi og usædvanlige præferencer.

Alle er en kritiker – Beslut, hvordan du bedst håndterer anmodninger og klager fra dine medarbejdere og kunder. Vil du være sympatisk eller stridbar? Pushovers og tyranner vil det ikke gå godt for, så du bliver nødt til at læse hver situation grundigt.

Et spørgsmål om smag – Arbejd med pålidelige og tvivlsomme leverandørkontakter for at sikre en bred vifte af ingredienser. Brug den intuitive opskrifts editor til frit at oprette originale opskrifter og tilføje dem til dine menuer.

...og det er kun begyndelsen - Planlagte opdateringer til competitive multiplayer, yderligere temaer og værelsestyper, sundhedsinspektioner, katastrofer og omfattende modding -support.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Recipe for Disaster fysisk?

Nej, du modtager en Recipe for Disaster produktnøgle (Recipe for Disaster CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Recipe for Disaster produktnøgle (Recipe for Disaster CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Recipe for Disaster. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Recipe for Disaster? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Recipe for Disaster som digital download til Steam.

Publisher Kasedo Games
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 04-11-2021
Systemkrav
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: Intel i7/i9 or AMD Ryzen
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVidia GeForce 10 series or newer, AMD RX series or newer
DirectX: Version 11
Diskplads: 1 GB tilgængelig plads
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser