God of War (PC) 329 kr.
GOD OF WAR SPILBESKRIVELSE

Træd ind i det nordiske rige
Kratos' hævn imod Olympens guder ligger mange år tilbage, og han lever nu som menneske i de nordiske guder og monstres rige. I denne barske, trøstesløse verden skal han kæmpe for at overleve ... Og lære sin søn det samme.

Grib en ny chance
Kratos er far igen. Som mentor og beskytter for Atreus - en søn, fast besluttet på at vinde hans respekt - er han tvunget til at tøjle og konfrontere den vrede, der så længe har defineret ham, i en meget farlig verden med sønnen.

Rejs til en mørk, primitiv verden med frygtindgydende væsner
Fra marmoren og søjlerne på det overdådige Olympus til de barske skove, bjerge og huler i nordisk folklore før vikingerne - dette er et helt nyt rige med sin egen gudekreds af væsner, monstre og guder.

Deltag i gribende, fysisk kamp
Med et kamera på skulderen, der bringer spilleren tættere på handlingen end nogensinde før, afspejler kampene i God of War™ den gudekreds af nordiske væsner, som Kratos vil stå overfor: mægtige, barske og gruopvækkende. Et nyt primært våben og nye evner bibeholder den skelsættende ånd i God of War-serien og præsenterer samtidig en vision om stridigheder, der er banebrydende indenfor genren.

PC-FUNKTIONER

High Fidelity-grafik
Blændende grafik forbedret på PC. Nyd godt af 4k-opløsning, på understøttede enheder, [MU1] med oplåste framerates og en førsteklasses ydeevne. Indtast dine indstillinger via en lang række grafiske forudindstillinger og indstillinger, inklusive skygger med højere opløsning, forbedrede skærmpladsreflektioner, tilføjelsen af GTAO og SSDO, og meget mere.

NVIDIA® DLSS og Reflex-understøttelse
Kvalitet kombineret med ydeevne. Kontrollér AI-styrken i NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) for at booste framerates og skabe smukke, skarpe billeder på udvalgte Nvidia GPU'er. Udnyt NVIDIA Reflex-lavlatensteknologien. der giver dig mulighed for at reagere hurtigere og ramme med hårdere kombier med det responsive spil, du ønsker dig på GeForce GPU'er.

Tilpasset styring
Spil på din måde. Med understøttelse af de trådløse DUALSHOCK®4- og DUALSENSE®-controllere, en lang række andre gamepads og fuldt tilpasbare bindinger til mus og tastatur, kan du finjustere hver eneste handling til at passe til din spillestil.
Ultra-wide understøttelse
Fordyb dig som aldrig før Rejs igennem de nordiske riger for at nyde de betagende landskaber i panoramisk widescreen. With 21:9 ultra-widescreen support, God of War™ har 21:9 ultra-widescreen-understøttelse og leverer en oplevelse af biografkvalitet, der yderligere udvikler den oprindelige sømløse og omfattende vision.

Legal

© 2018, 2021 Sony Interactive Entertainment LLC. God of War is a registered trademark or trademark of Sony Interactive Entertainment LLC and related companies.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg God of War fysisk?

Nej, du modtager en God of War produktnøgle (God of War CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din God of War produktnøgle (God of War CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille God of War. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder God of War? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af God of War som digital download til Steam.

Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 14-01-2022
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64-bit
Processor: Coming Soon
Grafik: Coming Soon
DirectX: Version 11
Diskplads: 80 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 10 64-bit
Processor: Coming Soon
Grafik: Coming Soon
DirectX: Version 1
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser