Airline Tycoon Deluxe (PC) 69 kr.
AIRLINE TYCOON DELUXE SPILBESKRIVELSE

Airline Tycoon Deluxe er en sjov økonomisimulering, der fortsætter i realtid og tildeler dig det fulde ansvar for et flyselskab. Lad dig dog ikke narre af den sjove tegneseriestil eller de medfølgende vittigheder: Der bliver anmodet om en række opgaver, og dine konkurrenter går aldrig glip af en chance for at sætte en fælde for dig for at sætte en eger i dit hjul.

Dine evner bliver sat på prøve løbende ved at spille Airline Tycoon Deluxe: Vil du være i stand til at bruge dine fly til kapacitet og lande nogle rentable charterflyvninger? Kan du etablere ruter for lukrative rutefly? Flyvemaskiner koster millioner; vil du være i stand til at øge aktiekursen og skaffe tilstrækkelige midler ved at udstede værdipapirer?

Kan du stå op for konstruktionen af ​​nye fly i din rolle som ingeniør? Er du i stand til at undgå dine konkurrenters bedrageriske angreb? Accepter denne usædvanlige udfordring og vind virtuelle laurbær med Airline Tycoon. Deluxe-versionen indeholder 20 nye lufthavne samt nye muligheder. Det er lige så interessant for professionelle tycoons som for begyndere.

- Sjov økonomisimulering i tegneseriestil

- Fuldstændig handlefrihed og frihed til at bevæge sig inden for lufthavnsfaciliteterne og mere end 30 steder, der skal besøges

- Kontrol af alle dele af ledelsen: køb af fly og deres udstyr, finansiering samt børsnotering, planlægning af ruter og udfyldning af ordrebøger, personale, marketing og vedligeholdelse samt mange andre detaljer

- Let betjent konstruktion af egne fly og mulighed for at udveksle disse på internettet

- Brug yderligere sikkerhedsforanstaltninger mod konkurrenters angreb eller sabotér konkurrenter selv

- Kompatibel til lokale netværk med op til 4 spillere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Airline Tycoon Deluxe fysisk?

Nej, du modtager en Airline Tycoon Deluxe produktnøgle (Airline Tycoon Deluxe CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Airline Tycoon Deluxe produktnøgle (Airline Tycoon Deluxe CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Airline Tycoon Deluxe. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Airline Tycoon Deluxe? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Airline Tycoon Deluxe som digital download til Steam.

Udvikler Spellbound AG
Platform PC
Sprog Engelsk Tysk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 01-08-1998
Systemkrav Minimum:
Styresystem: Windows 98/ME/2000 or XP
Processor: 133 MHz Processor
Hukommelse: 32 MB RAM
Diskplads: 600 MB tilgængelig plads
Lydkort: Sound card (100% Soundblaster compatible)

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser