Hohokum (PC) 65 kr.
HOHOKUM SPILBESKRIVELSE

Påtag dig rollen som et nysgerrigt dragelignende væsen, og rejs til farverige, forunderlige verdener, der blot venter på at blive opdaget. Interager med figurerne og omgivelserne for at afdække hemmeligheder, eller gå rundt på må, og få og bliv underholdt af de overraskelser, der udspiller sig. Trods mål og aktiviteter er Hohokum dybest set en legeplads – et sted at vandre rundt og fare vild i.

- Et ekspansivt og legende univers med masser af eklektiske figurer og legetøj at interagere med, som en gigantisk legeplads.
- Stiliserede gameplay-møder - Hver verden, fra at dykke med havvæsner til at flyve med drager, har tilpassede mål, aktiviteter, interaktioner og hemmeligheder at opdage - der er ikke to steder, der ligner hinanden!
- Original fængslende grafik - Hohokums verden, bragt til live af den fantasifulde kunstner Richard Hogg, er surrealistisk, ungdommelig og fuld af farver og sjov.
- Originalt tranceagtigt soundtrack - Hohokum byder på ny musik fra flere talentfulde kunstnere i samarbejde med Ghostly International Records.      

 

© 2022 Sony Interactive Entertainment LLC. Hohokum is a trademark of Sony Interactive Entertainment LLC.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Hohokum fysisk?

Nej, du modtager en Hohokum produktnøgle (Hohokum CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Hohokum produktnøgle (Hohokum CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Hohokum. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Hohokum? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Hohokum som digital download til Steam.

Genre Adventure
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 28-07-2022
Systemkrav Minimum Requirements
Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10

Recommended Requirements
Requires a 64-bit processor and operating system OS: Windows 10

Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser