Guardians of Hyelore (PC) 145 kr.
GUARDIANS OF HYELORE SPILBESKRIVELSE

Overrendt med angribere var Hyelores rige næsten tabt, indtil vogterne kom. De samler folket og drager af sted med en storslået hær for at kæmpe tilbage mod monstrene og rejser vidt og bredt for at generobre landene fra ondskabens kræfter.

Guardians of Hyelore er et actionfyldt, hærskabende spil, hvor du skal tilkalde dine styrker og sende dem mod fjenden for at vælte deres tårne ​​og generobre landet. Spækket med unikke elementer af enhedsrekruttering, økonomistyring og kampstrategi, skal du kæmpe dig vej gennem non-stop bølger af fjender i et forsøg på at ødelægge deres tårn og besejre dem!

Funktioner:

Rekrutter dine enheder

Find den rigtige balance mellem frontlinjekrigere, støttende gejstlige, afstandsbueskytter og destruktive magikere for at bringe dig sejr i hver kamp. Med 150+ fjender på tværs af 35 kampagnemissioner, som hver inkluderer en magtfuld bossfjende at besejre, bliver du nødt til at styre din økonomi omhyggeligt, så dine tropper får den støtte, de har brug for for at vinde!

Tilkald din værge

Mens regulære fodtropper er brød og smør for enhver hær, har de brug for nogen til at lede dem! Hvem er bedre end din Guardian, de mest magtfulde helte til at vandre i Hyelores land? Vælg din foretrukne Guardian til at støtte dine tropper, uanset om de oplader forfra eller healer bagfra, og led dine styrker til sejr.

Tilpas din strategi

Vælg passive evner efter hver mission, der ændrer, hvordan du bygger din hær. Giv dine frontlinjetropper mere sundhed, gør dine healere dobbelt så effektive, eller sænk omkostningerne ved at ansætte bueskytter. Brug point optjent gennem missioner og præstationer for at opgradere dine tropper, idet du omhyggeligt beslutter, hvilke der bliver de mest kraftfulde og effektive. Lås op for kraftfulde nye evner til din Guardian for at vende kampens bølge!

Køb varer og evner

Besøg butikken for at købe kraftfulde varer; spræng dine fjender med ild, lyn eller dynamit, og helbred dine tropper med magiske drikke. Opgrader dit tårn for at gøre det stærkere og mere modstandsdygtigt over for angreb!

Erobre Arenaen

Når du har reddet Hyelores land, kan du teste dine evner mod Arenaen! En uendelig strøm af fjender med unikke chefer, begivenheder og udfordringer, der vil teste din hær, din Guardian og dine strategier til det yderste. Vis din dygtighed på ranglisterne mod de andre spillere for at bevise dine evner.

© Megaglope Studios & Freedom Games - All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Guardians of Hyelore fysisk?

Nej, du modtager en Guardians of Hyelore produktnøgle (Guardians of Hyelore CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Guardians of Hyelore produktnøgle (Guardians of Hyelore CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Guardians of Hyelore. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Guardians of Hyelore? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Guardians of Hyelore som digital download til Steam.

Genre RTS Arcade
Publisher Freedom Games
Platform PC
Sprog Engelsk
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 29-09-2021
Systemkrav MINIMUM:
Styresystem: Windows 7
Processor: 2.0 Ghz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: 1Gb Video Memory, capable of OpenGL 3.0+ support (2.1 with ARB extensions acceptable)
Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
Diskplads: 5 GB tilgængelig plads
 
ANBEFALET:
Styresystem: Windows 10
Processor: 2.0 Ghz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: 1Gb Video Memor
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser