Control Ultimate Edition (PC) 269 kr.
CONTROL ULTIMATE EDITION SPILBESKRIVELSE

Et korrupt væsen har invaderet Federal Bureau of Control... Kun du har magten til at stoppe det. Verden er nu dit våben i en episk kamp for at udslette en ildevarslende fjende gennem dybe og uforudsigelige miljøer. Vi prøvet at holde den indelukket og det mislykkedes, og nu står menneskeheden på spil. Kan du genvinde kontrollen?

Control har vundet over 80 priser, og er et visuelt imponerende tredjepersons action-eventyr, der holder dig på kanten af dit ​​sæde. En blanding af åbne miljøer med den kendte verdensudvikling og historiefortælling fra den berømte udvikler, Remedy Entertainment, giver Control en ekspansiv og intens spiloplevelse.

Løs mysteriet
Kan du håndtere bureauets mørke hemmeligheder? En episk overnaturligt rejse venter dig, ​​fyldt med uventede karakterer og bizarre begivenheder, i søgen efter din savnede bror, og find den sandhed, der har bragt dig her.

Alt er dit våben
Slip ødelæggelse løs ved hjælp af telekinetiske kræfter og at transformere ting til våben. Oplev nye måder at udslette dine fjender på, når du bruger dine mægtige evner til at gøre alt omkring dig til et dødeligt våben.

Udforsk en skjult verden
Gå dybt ned i de uhyggelige revner i en hemmelighedsfuld regering. Udforsk bureauets skiftende miljøer kun for at opdage at der altid er mere end det, man kan se med det blotte øje...

Kæmp for kontrol
Bekæmp en ubarmhjertig fjende gennem spændende missioner og udfordrende bosskampe for at få kraftige opgraderinger, der maksimerer evner og tilpasser dit våben.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Control Ultimate Edition fysisk?

Nej, du modtager en Control Ultimate Edition produktnøgle (Control Ultimate Edition CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Control Ultimate Edition produktnøgle (Control Ultimate Edition CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Control Ultimate Edition. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Control Ultimate Edition? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Control_UE_Steam_600x338_FINAL.jpg?t=159

Control Ultimate Edition indeholder:

  • Control base game
  • The Foundation: Expansion 1
  • AWE: Expansion 2
  • Expeditions
  • Photo Mode
Publisher 505 Games
Platform PC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 27-08-2020
Systemkrav MINIMUM:
Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Styresystem: Windows 7, 64-bit
Processor: Intel Core i5-4690 / AMD FX 4350
Hukommelse: 8 GB RAM
Grafik: NVIDIA GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 280X
DirectX: Version 11
Diskplads: 42 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: Additional Features: Widescreen support 21:9 / Remappable controls / Uncapped
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser