Dead In Vinland (PC/MAC) 129 kr.
DEAD IN VINLAND SPILBESKRIVELSE

Dead In Vinland er et overlevelses- / styringsspil blandet med RPG- og eventyrelementer, om en vikingefamilie, der forsøger deres bedste for at overleve på en mystisk ø.

Fortabt i et fjernt og ukendt land, må du lede Eirik og hans familie i deres stræben efter overlevelse. Hold styr på deres fysiske og mentale sundhed, udforsk øen, organisér din lejr og håndtér andre mennesker. Nogle vil hjælpe dig, og nogle vil være mindre ... venlige. Løft sløret for Vinlands estoeriske mysterier. De kunne redde dit liv ... eller lede dig til din død.

Dyb overlevelsesstyringsimulering
Find og saml ressourcer, etablér fødevareforsyning, sørg for dine karakterers mentale og fysiske helbred, bekæmp sygdomme og sår, rationér dine vandforsyninger, udhold elementerne (storm, tørke, regn ...).

Udfordrende
Spillet er turbaseret, så du har tid til at træffe de bedste beslutninger, men udfordringen er høj! Du bliver nødt til at tilpasse dig krisen, som spillet kaster efter dig, med din egen tankegang.

3 Sværhedsgrader
Hvis du bare vil nyde historien, findes der en let tilstand, og for de vanvittige, findes der både en ekstrem vanskelighed og Ironman-mode, som selv udviklerne af spillet ikke kunne klare!

Byg din lejr
Udvid dit hus med 18 aktivitetsstationer, hver med sin egen funktion. Skab mere end 130 opgraderinger og dusinvis af varer for at give dig dyrebare bonusser. Vælg forsigtigt, for du vil ikke være i stand til at lave alt.

Administrer et samfund
14 spilbare karakterer, hver med deres egne styrker, svagheder og historier. Hav indflydelse på hvordan deres relationer udvikler sig med meningsfulde dialog-valg, opnå en af ​​de 7 mulige romancer eller spark irriterende karakterer ud af din lejr og rekruttér nye. Og nogle overraskelser!

Udforsk øen
150 områder at opdage med hundredvis af genstande at interagere med. Løft sløret for de mange hemmeligheder på øen og dens smukke, håndmalede landskaber.

Overlev ikke bare, bosæt dig
Du kan jage, høste, fiske ... men du kan også dyrke en have og opdrætte får! Avancerede lejr-stationer med specielle funktioner.

Lev dit eget eventyr
Gennemfør 70 ikke-lineære quests for at nå slutningen af ​​spillet. Afhængigt af dine valg, kan du lære hvad der skete med dine karakterer efter afslutningen.

Fjendtligheds- og hyldestsystem
Vær "velkommen" af den berygtede tyrann Björn Headcleaver og hans glædelige band af røvere. Bøj knæet og betal ham hans ugentlige hyldest, eller stå imod... og stå over for konsekvenserne.

Fuldt RPG-system
5 sundhedstilstande at passe på, 20 færdigheder til at udvikle, mere end 600 karaktertræk, 100 ting at samle, 30 sygdomme og 20 sår at dø af...

Tilpas dine karakterer
Vælg mellem 5 tilfældigt genererede specialtræk hver gang du stiger i level.

Turbaseret taktisk kamp
Hurtig og dødbringende 3 mod 3 kampe mod Björns krigere. 5 unikke spilbare karakterklasser, hver med sit eget sæt kampfærdigheder og 5 passive klasser.

En ENORM mængde indhold
Mere end 150.000 ord - dobbelt så stor som den første Harry Potter bog - fortæller en moden, men humoristisk historie.

Dead In Vinland er det andet spil i "Dead In ..."-universet, efter Dead In Bermuda. De to spil er separate, men du vil lære lidt mere om hemmelighederne bag disse mærkelige øer og den generelle baggrund i hvert spil i serien.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg Dead In Vinland fysisk?

Nej, du modtager en Dead In Vinland produktnøgle (Dead In Vinland CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din Dead In Vinland produktnøgle (Dead In Vinland CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille Dead In Vinland. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder Dead In Vinland? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får standard-udgaven af Dead In Vinland som digital download til Steam.

Virker Dead In Vinland også til Mac?

Ja, denne produktnøgle giver adgang til Dead In Vinland som digital download til Steam på både PC og Mac.

Udvikler CCCP
Platform PC/MAC
Multiplayer Nej
Udgivelsesdato 12-04-2018
Systemkrav Windows
MINIMUM:
Styresystem: Microsoft® Windows® 7 SP1
Processor: AMD Athlon II X4 640 3.0GHz
Hukommelse: 2 GB RAM
Grafik: GeForce GTS 450
DirectX: Version 9.0
Diskplads: 2 GB tilgængelig plads
Yderligere bemærkninger: 1280x720 minimal screen resolution


Mac
MINIMUM:
Styresystem: MacOS X 10.6
Processor: Intel Core 2 Duo
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser