theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley (PC) 22 kr.
BEMÆRK - DETTE ER EN UDVIDELSESPAKKE

Det er påkrævet, at du allerede ejer theHunter: Call of the Wild på Steam for at kunne bruge theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley.

THEHUNTER: CALL OF THE WILD - YUKON VALLEY SPILBESKRIVELSE

Nogle kalder Alaska for Den yderste grænse og Midnatsolens land, og det er svært at afvise, at det er et sted med en utæmmet naturlig skønhed. Opsynsmanden Jim Murray holder et vågent øje med Yukon-dalen og tager sig så godt af den, at den er blevet en yndet destination for erfarne jægere og økologer, som ønsker at opretholde økosystemets skrøbelige balance. De betagende miljøer med alt lige fra bølgende bakker med blodfarvet mos til de snedækkede bjerge, der danner grænsen til jagtområdet i Yukon-dalen, er et spektakulært syn.

YUKON-DALENS DYRELIV

De utroligt farverige biomer i Yukon-dalen vrimler med et ligeså spillevende dyreliv. Du kan se præriebison, karibu og elg græsse i det bløde lys ved daggry. Der er mulighed for på at snige ind på røde ræve og strømænder, før de skræmmes og flygter. Du skal holde dig ude af syne, når du sporer den omvandrende gråbjørn, og altid være klar over, at den kan finde på at angribe, hvis den føler sig truet. Hvis du bliver til sent ud på natten, kan du endda være så heldig at høre et kobbel grå ulve hyle i månens skær.

FRODIGT OG FARVERIGT PLANTELIV

Yukon-området anses for at være et af de visuelt mest betagende steder på Jorden og omfatter forskellige typer dramatisk landskab, hvilket skaber den perfekte kulisse for en omfattende historie. Hvert eneste hjørne af reservatet, fra de frodige granskove til de røde bakker, er fuldt af farver og liv. Det betaler sig dog at holde øje med vejret, da det velkendte landskab hurtigt kan forvandle sig til et tæppe af nyfalden sne. Når du vandrer gennem de lidt uhyggelige forvredne rester af en udbrændt skov, over de uendelige bølgende stepper og ind under de gule blade i skoven, kan du ikke undgå at beundre den magi, der stadig findes derude.

. 300 CANNING MAGNUM

Våbenmekanikerne i Alaska udviklede .300 Canning Magnum-patronen som standardpatronen til jagt på større vildt i Yukon-regionen. Både skarpskytter og jægere foretrækker .300 Magnum-patronen, fordi den er præcis og effektiv på afstande op til 400 meter.

MISSIONER OG MÅL

Yukon-dalen strækker sig, ligesom de tidligere reservater, over enorme 64 km², og det er dig, der beslutter, om du blot vil udforske området og gå dine egne veje, eller om du vil følge den spændende nye historie med 10 nye historiemissioner og 42 sidemissioner.

Yukon-dalens økosystem og dens beboere har overlevet pga. opsynsmanden Jim Murrays viden, instinkter og hårde arbejde. Balancen er dog skrøbelig, og reservatets skæbne er usikker, selv hvis Jim passer godt på den. Nu da permafrosten forsvinder fra Alaska, begynder rovdyrene at forstyrre den skrøbelige, naturlige orden, og træædende parasitter truer de skove, som for nylig er blevet beskadiget af brænde, så Jim har problemer med at holde trit. Det er nu op til dig at hjælpe ham med at pleje Yukon-dalen og dens utæmmede skønhed.

DELT OPLEVELSE

Ligesom med de andre DLC-pakker, man skal betale for, så kan en spiller, der ikke ejer den, stadig spille med i Yukon-dalen uden at betale ved blot at finde spillere, som ejer den, og slutte sig til dem i deres spil. Derefter er det op til jer, om I vil konkurrere eller samarbejde.

 

theHunter: Call of the Wild® © 2020 Expansive Worlds AB. All rights reserved. Published and developed by Expansive Worlds AB. Expansive Worlds and its respective logotypes are trademarks of Expansive Worlds AB. theHunter: Call of the Wild® is a registered trademark or trademark of Expansive Worlds AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. Uses Apex – Avalanche Open World Engine. Apex – Avalanche Open World Engine and its logotype are trademarks of Fatalist Development AB companies in Sweden, the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan virker det? Modtager jeg theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley fysisk?

Nej, du modtager en theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley produktnøgle (theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley CD Key), som du modtager via e-mail. Du skal derefter bruge Steam-platformen til at indløse din theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley produktnøgle (theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley CD Key), og du er derefter klar til downloade, installere og spille theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley. Ved køb af spillet, modtager du samtidig en vejledning til hvordan dette gøres, hvis du skulle være i tvivl. Så bliver det ikke nemmere!

Hvad indeholder theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley? Får jeg samme indhold som hos Steam?

Du får theHunter: Call of the Wild - Yukon Valley, som er en udvidelsespakke, der kræver grundspillet på Steam.

Genre Adventure
Publisher Expansive Worlds
PEGI-rating
Platform PC
Sprog Engelsk
Udgivelsesdato 25-06-2019
Systemkrav Minimum:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bit OS - Windows 7
Processor: Intel i3-4170
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GTX 660 / ATI HD7870 - 1GB VRAM
Storage: 60 GB available space
 
Recommended:
Requires a 64-bit processor and operating system
OS: 64bit OS - Windows 10
Processor: Intel i7 quad-core
Mere
Gennemsnitlig vurdering:
0

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser