Søg i artikler

Hvad spillede du i sidste uge?

Oprettet: 29-11-2020 17:17:47

Hvad spillede du i sidste uge? Her er alle de spil jeg fik spillet.

Asssassins Creed Valhalla

Efter at have spillet Valhalla i et stykke tid kan man godt mærke hvor Ubisoft har sat deres fokus… og det er ikke Watch Dogs Legion. Jeg har nu spillet det i 25 timer ifølge Uplay og min total progress er kun på 32% for hold da op hvor er der meget at hoppe i gang med. Kortet er fyldt med ting der skal klares lige fra at hjælpe en viking med at fjerne øksen som sidder fast i hans hovede til full blown boss fights og jeg må sige at jeg elsker hver sekund i England.

World of Warcraft: Shadowlands

Udover Valhalla var der jo også Shadowlands release i mandags og som tidligere WoW addict må jeg sige at jeg desværre er blevet hooked igen. Det tog mig 2½ at komme i 60 og det virker til at spillet først nu begynder at åbne op og jeg kan næsten ikke vente med at prøve de nye raids. Så nu skal der bare geares op.

Dark Souls 3

I weekenden op til Shadowlands fik jeg lige lyst til at spille Dark Souls 3 igen efter at se alle streamerne spille Demon Souls på deres nye PS5 som jeg selvfølgelig ikke nået at få fingrende i. Det er mit fjerde playthrough og jeg har sat mig det mål at klare alle bosser i hovede spillet og alle dlc'erne og jeg sidder allerede fast ved Oceiros så der er et stykke vej endnu. Jeg må bare sige at det spil holder da det er et fantastisk univers og jeg er helt vild med det FROMSOFTWARE har fået skabt.



Relaterede produkter

Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar