Søg i artikler

Forbedringer på vej til FM24

Oprettet: 20-09-2023 15:43:29

Football Manager 2024 blev fornyeligt annonceret som forventet og de har allerede lagt deres første blog ud på de kommende features. De to områder de starter med at tage fat i, er nok dem der havde mest brug for forbedringer hvis du spørger mig, nemlig rekruttering og økonomi.

På rekrutteringsfronten har de ifølge bloggen væsentligt forbedret AI-lederes beslutningstagning og teamudvælgelse. Du vil også se, at spilverden bedre afspejler de aktuelle tendenser på det virkelige transfermarked. Hvad de mener med aktuelle tendenser er ikke helt slået fast i sten, men det kan betyde at AI managers går hårde efter talenter som vi ser i så mange klubber i dag.

Når jeg når til et hvis punkt i min one-club karriere begynder jeg at støvsuge alle talenter og jeg vil se frem til at få lidt konkurrence på den front ;)

På billedet nedenunder ser vi også at man nu kan gå over sit transferbudget, men man bliver så også straffet hvis man ikke kan skaffe pengene ind igen.

 

 

På økonomifronten ser der ud til at være sket meget!

I visse tilfælde, hvor man har overspenderet de tilgængelige midler, vil man bemærke, at de har indarbejdet negative overførselsbudgetter. Hvis du går i minus, vil man modtage en besked i sin indbakke, der informerer dig om, at man enten skal sælge spillere eller sælge sine klausuler for at generere indkomst. Både eksempler og kandidater til begge er inkluderet i indbakkeposten, hvilket er en klar indikation af, hvor mange penge du skal tjene tilbage, før man har fået et positivt budget igen.

Lige de sidste to features jeg lige kort vil skrive om er nok dem jeg har ventet længst tid på, nemlig dynamisk TV-aftaler! Dette er kæmpe for build-a-nation saves i Football Manager 2024! Så er der pillet ved faldskærmsbetalinger og detaljer om, hvordan ens billetpriser og sponsorater har ændret sig baseret på, om man er blevet forfremmet eller rykket ned. Der er også en ny seasonticket ligatabel placeret i konkurrenceoversigten, som viser klubberne i rækkefølge efter de solgte billetter og indtjening.

Læs deres blog her: https://www.footballmanager.com/features/smarter-transfers-squad-building-and-finance



Relaterede produkter

Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar