Søg i artikler

Addons jeg kan anbefale

Oprettet: 12-09-2019 19:58:11

World of Warcraft har været ude i 15 år og dermed er der kommet en masse addons som virkelig kan hjælpe dig! Hvor de fleste af dem faktisk også er til WoW Classic. Alt fra at tracke din dps/healing til vendor prices så man kan bedømme hvilken ting man skal smide hvis man ikke er tæt på en vendor.

Hvordan installere man så addons?

Hvis du har Twitch app’en installeret på din computer så kan du bare trykke på den der er markeret med twitch mærket ”install” og så henter Twitch addonen for dig. Hvis man ikke har Twitch installeret så kan man trykke ”Download” hvor den så henter en .zip fil som skal pakkes ud i Program Files (x86)/World of Warcraft/_classic_/Interface/AddOns

Med det ude af vejen så kommer de addons jeg kan anbefale her:

”Questie”

Questie er et must have hvis man vil slippe for at læse alt det quest tekst for at finde ud af hvor du skal hen. Questie laver ikoner på dit map så du kan se hvor du skal hen og hvad du skal.

https://www.curseforge.com/wow/addons/questie

”Vendor Price”

Som alle nok ved så er "bag space" en ting man bare ikke har i World of Warcraft: Classic i hvert fald ikke hvis man leveler og har professions ved siden af. Så derfor er Vendor Price virkelig dejligt at have da den fortæller dig hvor meget dine items er værd.

https://www.curseforge.com/wow/addons/vendor-price

”Real Mob Health”

I Classic kan man heller ikke se hvor meget liv mobsne har og med Real Mob Health kan du se hvor meget liv de har, du skal dog først have dræbt mobbet en gang.

 https://www.curseforge.com/wow/addons/real-mob-health

 ”Details! Damage Meter”

Også bare kaldet Details! Er et værktøj som holder øje med alt hvad der foregår i kampen. Details! Tracker din og din gruppes dps/healing/damage done og meget mere et must have hvis man skal i dungeons og raids

https://www.curseforge.com/wow/addons/details

”OmniCC”

OmniCC holder øje med dine cooldowns og smækker også en timer på så man kan se cooldownen uden at mouse over angrebet.

https://www.curseforge.com/wow/addons/omni-cc

”Deadly Boss Mods (DBM)”

Alle fra BFA kender nok allerede DBM. DBM er igen et must have hvis man har tænkt sig at være seriøs raider da den advare dig om alt hvad der sker i løbet af en boss fight.

https://www.curseforge.com/wow/addons/deadly-boss-mods

”Peggle Classic”

Man gemmer jo altid det bedste til sidst. Peggle Classic er nok den bedste addon der findes, som vi alle ved tager det tid at rejse fra punkt A til punkt B i World of Warcraft: Classic så derfor er Peggle Classic et must have hvis man har lidt tid man skal have slået ihjel.

https://www.curseforge.com/wow/addons/peggle-classic



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar