Søg i artikler

RDR 2 kommer til PC

Oprettet: 06-10-2019 13:05:50

Det er tid til at støve cowboy-hatten af, spænde pistolbæltet rundt om livet, hoppe i sadlen, og vigtigtst af alt... melde sig syg i resten af november.

Rockstar har gået stille med dørene og har ikke lukket noget som helst ud angående Red Dead Redemtion 2 til PC, men nu sker det altså! Red Dead Redemtion kommer til PC d. 5 november! Her på kontoret har vi selvfølgelig gået og vidst det i et lille års tid, via vores (meget) interne kilde, der går under kodenavnet J.J. 

Det ser ud til at det bliver en Rockstar og Epic Games exclusive i første månede og så derefter kommer det til Steam i december.

Siden Rockstar fik deres egen platform har der været meget snak om at Red Dead Redemtion 2 kommer til PC.

Udover platformen har man også fundet mange andre ting der pejede på at RDR 2 kom til PC

Fornylig blev der fundet nogle ting i kildekoden på Rockstar's Social Club som referer til ”RDR2 PC Accomplishments” hvilket tyder på at der er snak om achievments i PC versionen.

Tilbage i 2016 var der en tidligere ”physics programmer” fra Rockstar Toronto der slog hans Linkedin op hvor der stod at han havde arbejdet på Red Dead Redemtion 2 til PC. Det er dog blevet rettet siden hen.

Red Dead Redemption 2's companion app

Red Dead Redemption 2's companion app som blev lanceret med selve spillet har også efterladt spor af en PC udgivelse da Rockstar Intel fandt spor af muligheden for at ændre grafik indstillingerne så som TXAA, particle shadow quality osv. Og de fandt også en linje hvor der står ”CommandIsPcVersion(void)    000000000166A12C”

Du kan læse meget mere om RDR 2 til PC her: https://www.rockstargames.com/newswire/article/61153/Red-Dead-Redemption-2-Coming-to-PC-November-5th?fbclid=IwAR0s9EAzoqNVMSZaiLYodKlny9HM-iJmDS8DF4DpK_g5SxIL0WXKLVGJlZM



Relaterede produkter

Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar