Søg i artikler

E-mærket, hvorfor?

Oprettet: 29-12-2022 10:48:29

Vi er en dansk E-mærket webshop der har eksisteret i mere end 10 år og det har fordele vor dig som kunde ved os.

Der er flere fordele ved at handle i en E-mærket webshop.  E-mærket er en dansk non-profit organisation, der har til formål at beskytte forbrugere og sikre fair handel på internettet. Når en webshop har e-mærket, betyder det, at webshoppen er blevet certificeret af e-mærket, og at den lever op til en række krav om sikkerhed, service og gennemsigtighed.

Nogle af fordelene ved at handle i en e-mærket webshop inkluderer:

Sikkerhed: Når du handler i en e-mærket webshop, kan du være sikker på, at webshoppen lever op til en række krav om sikkerhed, så du kan handle sikkert og trygt. Dette inkluderer bl.a. krav om, at webshoppen skal have et  SSL-certifikat, der krypterer dine personlige oplysninger og kortoplysninger.

Gennemsigtighed: Når du handler i en e-mærket webshop, kan du være sikker på, at webshoppen er gennemsigtig og ærlig omkring priser, betingelser og vilkår. Dette gør det nemmere for dig at finde de oplysninger, du har behov for, før du foretager et køb.

Kundeservice: E-mærket kræver, at webshopper skal have en god kundeservice, så du kan få hjælp, hvis du har spørgsmål eller problemer. Dette kan være en stor fordel, hvis du har brug for hjælp med at finde et produkt, placere en ordre eller har spørgsmål om levering eller returnering.

Klageadgang: Hvis du har problemer med en e-mærket webshop, har du mulighed for at klage til e-mærket. E-mærket vil derefter undersøge sagen og prøve at finde en løsning, der tilfredsstiller både dig og webshoppen.

Der er altså mange fordele ved at handle i en e-mærket webshop, og det kan være en god idé at vælge en e-mærket webshop, hvis du vil sikre dig, at du handler sikkert og trygt på internettet. Det er altid en god idé at læse vilkår og betingelser og at undersøge webshoppen, før du foretager et køb. Du kan også læse anmeldelser og ratings af webshoppen for at få en idé om, hvordan andre har oplevet at handle i webshoppen.

Vi har været E-mærket siden januar 2014 se vores certifikat her



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar