Søg i artikler

Endelig fik vi en ELDEN RING gameplay trailer

Oprettet: 11-06-2021 01:11:14

FROMSOFTWARE og BANDAI NAMCO har endelig givet mere information på ELDEN RING, hvilket både indebære en trailer og udgivelsesdato! Tidligere end forventet, som jeg skrev i en tidligere blog havde jeg lidt en forventning om at de vil give mere information på søndag da det er BANDAI NAMCO der slutter E3 showet af.

ELDEN RING ligner mere af det som vi alle så godt kan lide fra FROMSOFTWARE. For at gøre det kort ligner det Dark Souls 3 på steroider og med det mener jeg indblandingen af heste, mere fokus på elementer og klart mere fokus på animationerne.

Det ligner at de sigter efter Dark Souls 3 men så også har fået indarbejdet noget fra Sekiro: Shadows Die Twice. Dark Souls serien har altid været kendt som et flat spil med ingen måde som sådan at hoppe op på ting men i traileren ser vi spilleren på en hest hoppe op i noget vind, hvilket for mig ligner at de gør lidt brug af Sekiro's grappling mekanik.

ELDEN RING release date er d. 21 januar 2022 både til Xbox, Playstation og PC.

Er du klar til endnu en omgang fra FROMSOFTWARE eller fik du nok klø i de tidligere spil til at give op? Jeg er personligt mega hyped og har gennemført alle spillene op fra Dark Souls 2. (Mangler lige Demon Souls da jeg ikke var så heldig at få fingrende i en PS5 endnu)



Relaterede produkter

Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar