Søg i artikler

Epic Games, hvem er det?

Oprettet: 01-01-2023 13:00:58

Epic Games Store er en digital download-plattform, der blev lanceret af Epic Games, en amerikansk spiludvikler og -udgiver. Epic Games blev grundlagt i 1991 af Tim Sweeney, og deres første spil var et flipper-spil kaldet ZZT, som blev udgivet i 1991.


Spillet var et tekstbaseret actionspil, der blev spillet på en DOS-pc. Spillet blev udgivet som shareware, hvilket betyde, at spillere kunne downloade og prøve spillet gratis, men skulle betale for at få adgang til hele spillet.

Det var et enkelt spil, der bestod af en række niveauer, hvor spilleren skulle navigere gennem en labyrint og slå fjenderne ihjel. Spillet havde et simpelt grafisk interface, der bestod af tekst og symboler, der repræsenterede elementer i spillet, såsom fjender, skatte, og våben.

ZZT blev et populært spil på denne tid, og det hjalp med at sætte Epic Games på spillekortet. Selvom spillet ikke er særlig kendt i dag, var det et vigtigt spil for Epic Games, da det hjalp dem med at få startkapitalen til at udvikle deres senere spil.

I løbet af 1990'erne udviklede Epic Games en række populære spil, herunder Unreal Tournament-serien som  er en række first-person shooter-spil, der er udviklet og udgivet af Epic Games. Unreal Tournament-serien begyndte med det første spil i serien, Unreal Tournament, der blev udgivet i 1999. Siden da er der blevet udgivet en række efterfølgere, herunder Unreal Tournament 2003, Unreal Tournament 2004, Unreal Tournament 3, og Unreal Tournament (2014).

Unreal Tournament-spillene følger en enkel formel, hvor spillere konkurrerer mod hinanden i en række multiplayer-matcher, der involverer forskellige våben og karakterer. Matcherne foregår i en række futuristiske miljøer, hvor spillere kan kæmpe mod hinanden i arenaer, der er fyldt med fjender og farlige fælder.

Unreal Tournament-serien er kendt for sin intense gameplay og sin avancerede grafik, der er baseret på Unreal Engine-teknologien.

Unreal Engine er en spilmotor, der er udviklet og vedligeholdt af Epic Games. Det er en softwareplatform, der bruges til at udvikle computer- og videospil, film, tv-shows, visualiseringer, og andre interaktive medier. Unreal Engine giver udviklere et værktøjssæt til at skabe avancerede grafik, fysik, og AI (kunstig intelligens) i deres spil og medier.

Unreal Engine blev først lanceret i 1998, og siden da er der blevet udgivet en række efterfølgere, herunder Unreal Engine 2, Unreal Engine 3, Unreal Engine 4, og Unreal Engine 5. Hver ny version af den har tilføjet avancerede funktioner og forbedret grafik og performance.

Unreal Engine er blevet brugt til at udvikle mange populære spil, herunder Unreal Tournament-serien, Bioshock, Batman: Arkham City, Gears of War, og Fortnite. Den er også blevet brugt til at udvikle film, tv-shows, og andre medier, herunder Avengers: Age of Ultron, Guardians of the Galaxy, og Star Wars: The Mandalorian.

Epic Games Store tilbyder et stort udvalg af spil fra mange forskellige udgivere, og de har ofte gode tilbud på spil. De tilbyder også gratis spil hver uge, så du kan prøve nye spil uden at skulle betale for dem.

Hvis du ønsker at købe CD keys til spil fra Epic Games Store, kan du overveje at købe dem hos os. Vier en dansk hjemmeside, der sælger CD keys til spil fra mange forskellige udgivere, herunder Epic Games Store. Vi er E-mærket og har gode Trustpilot anmeldelser, så du kan være sikker på, at du får en god kundeservice, hvis du har spørgsmål eller problemer.

Derudover er vi officielle forhandlere, som er godkendt af spiludgiveren, så du kan være sikker på, at du får ægte CD keys, når du køber ved os. Dette er især vigtigt, når det kommer til spil fra Epic Games Store, da du skal have en ægte CD key for at kunne aktivere og spille spillet.



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar