Søg i artikler

Forudbestil Harry Potter Hogwarts Legacy til PC

Oprettet: 28-12-2022 10:47:38

Er du fan af Harry Potter-universet og ivrig efter at spille det nye spil Hogwarts Legacy? Så bør du overveje at forudbestille det ved os.

Hogwarts Legacy er et actionrollespil, der udkommer den 10. februar og giver spillere mulighed for at opleve magiske eventyr i Harry Potters verden. Spillet er udviklet af Avalanche Software og udgivet af Warner Bros. Games.

Vi er en officiel forhandler af cd keys til mange populære spil, herunder Hogwarts Legacy. De har eksisteret i over 10 år og har et stort udvalg af cd keys til mange forskellige spil.

Der er to versioner af Hogwarts Legacy: en standard edition og en deluxe edition. Den standard edition indeholder selve spillet, mens den deluxe edition også indeholder følgende ekstra indhold:

Thestral Mount
Dark Arts Battle Arena
Dark Arts Cosmetic Set
Dark Arts Garrison Hat
72 timers tidlig adgang


Forudbestilling af Hogwarts Legacy hos ved os er nemt og bekvemt. Du kan let finde spillet ved at søge efter det på webshoppen. Når du har valgt det, der passer bedst til dine behov, kan du betale med de mest almindelige betalingsmetoder, såsom kreditkort og mobilepay.

Efter du har gennemført din forudbestilling, vil du modtage en cd key via e-mail, så snart spillet er tilgængeligt. Du kan derefter aktivere den på den relevante platform (f.eks. Steam eller Origin) og begynde at spille med det samme. Det er altså nemt at forudbestille Hogwarts Legacy hos playgames.dk, og du kan være sikker på, at du er en af de første, der får adgang til spillet.

Alt i alt gør vi det let for gamers, der ønsker at forudbestille spil på en nem og bekvem måde. Vi er officielle forhandlere, har et stort udvalg af cd keys og en nem købsproces. Så hvis du vil være sikker på at få adgang til Hogwarts Legacy så snart det er tilgængeligt, bør du definitivt overveje at forudbestille det hos playgames.dk.



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar