Søg i artikler

GuardianCon indsamler over 24 mio. kroner til velgørenhed

Oprettet: 25-06-2019 13:40:40

GuardianCon, en velgørenhedskonvention der samler penge ind via gaming-relaterede udfordringer, har denne weekend nemlig samlet 3,7 mio. dollars - svarende til over 24 mio. danske kroner - ind til St. Jude Children's Research Hospital i USA i kampen mod børnecancer.

GuardianCon tager form både af en fysisk konvention, men også digitale deltagere på Twitch, der deltog i begivenheden via deres Twitch-Streams, med deres egne udfordringer og mål. Der var specielle udfordringer, mål hvor en streamer ville matche hver eneste krone der blev doneret, auktioner, tombolaer og meget mere, alle med det samme gode formål.

Konventionen startede som et lille møde for spillet Destiny's fællesskab, men voksede på ingen tid til et fænomen med flere tusind deltagere. Manden der startede det hele - der går under navnet ProfessorBroman på Twitch - så en unik mulighed for at samle penge ind til et godt formål, og GuardianCon har i flere år gjort netop dette, med et samlet beløb der kun vokser år for år. Vi siger i hvert fald massiv respekt herfra!



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar