Søg i artikler

Hvornår har FM 22 release date og andet

Oprettet: 12-08-2021 17:14:00

Hvornår forventer vi at Football Manager 2022 har release date? Vi forventer at vi kører en repeat af de sidste par år, så betaen til FM 22 lander højst sandsynligt sent oktober og så har spillet release start november men intet er bekræftet endnu.

 

Football Manager var nok det perfekte spil i karantæne tiden og jeg har allerede nu lagt flere timer i Football Manager 2021 end jeg gjorde i Football Manager 2020 og det fik mig til at tænke på hvad man kunne ændre?

Jeg kunne godt tænke mig at der blev gjort mere ved "Code of Conduct" da jeg ikke rigtigt mærket nogen ændring af denne tilføjelse, jeg plejer bare at trykke recommended og så er den ude af hovedet resten af sæsonen. Derfor mener jeg at denne feature enten skal ændres eller også at vi går tilbage til det gamle, da jeg ikke mener at det havde den effekt der var forventet.

 

Det kunne også være fedt at vi fik mere officielt indhold. De sidste par år har jeg kørt med face/logo packs og kits og det kan være svært at finde de originale mærker da de altid har lavet et eller andet ved det. Desværre skrev Juventus under med en 3 årig aftale med PES i 2019 så vi kan nok stadig forvente at de forbliver "Zebre" i FM22 (forhåbenligt det sidste år det er sådan)

 

Dynamisk tv penge/tilskuere. Jeg har leget lidt mere med ingame editoren i år og jeg syntes det er mærkeligt at når man rykker en eller flere verdens stjerner til Danmark at tilskuer antallet ikke stiger og jeg er med på at det vil stige over tid, men jeg er ret sikker på at hvis du henter Messi og Ronaldo til en klub som Vejle Boldklub at det vil kunne ses med det samme. Så kortere sagt vil jeg ønske at sponsorer og tilskuer antallet er bundet til omdømmet af dine spillere og klub i størrerre grad.

Jeg kunne også godt se en idé i at præmie puljen og TV pengene ændrer sig med omdømmet af ligaen. Det er vidst allerede en ting. Men det vil være umuligt for en liga som den danske Superliga at ramme samme niveauer som de største ligaer i Europa også selvom du får den kæmpet op i de pladser. Det har lykkedes mig at få den danske liga op på top 7 men kunne simpelthen ikke få ligaen til at konkurrere med de store da jeg sad på pengene og de andre i ligaen kun fik 5 millioner kroner til hele sæsonen i 2037. Så i sidste ende blev det lille Vejle mod de store drenge.

Om ikke andet er jeg sikker på at Sports Interactive ved hvad de laver da jeg sagtens kan mærke at Football Manager bliver bedre og bedre efter hvert år.Vi ser frem til at få fingrende i FM22.



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar