Søg i artikler

Inden du køber en CD key

Oprettet: 28-12-2022 14:36:00

Vi er en dansk webshop, der har eksisteret i over 10 år og har specialiseret sig i salg af CD keys til spil. Vi har et stort udvalg af spil til både PC og Mac og vi har et godt ry for at have konkurrencedygtige priser.

En af de ting, der adskiller os fra mange andre spilbutikker, er, at de er godkendt af de forskellige udgivere af spil, hvilket gør os til en pålidelig kilde til at købe spil fra. Derfor kan du være sikker på at købe originale og lovlige spil, og det er også med til at sikre, at du  får den bedste oplevelse, da du ikke behøver at bekymre sig om piratkopierede spil eller lignende.

Vi har også en høj score på Trustpilot, hvilket viser, at mange kunder er tilfredse med deres køb fra butikken. Derudover tilbyder vi også god kundeservice, så hvis der opstår problemer eller spørgsmål, er der altid nogen til at hjælpe.

Alt i alt er Playgames en pålidelig og troværdig spilbutik, der tilbyder et stort udvalg af spil til konkurrencedygtige priser. Hvis du er på udkig efter et nyt spil, kan du med fordel tjekke Playgames ud for at se, om de har det, du leder efter.


Origin, Steam og Uplay er tre af de mest populære digitale spildistributionsplatforme, der er tilgængelige i dag. Disse platforme gør det muligt for spillere at købe, downloade og spille spil direkte fra internettet uden at skulle bruge fysisk media.

Origin er EA's eget spildistributionssystem, der gør det muligt for spillere at købe og spille EA's egne spil, f.eks. Battlefield, The Sims og FIFA. Origin giver også mulighed for at spille online, chatte med andre spillere og få adgang til eksklusive indhold og tilbud.

Steam er en af de mest populære spildistributionsplatforme i verden, der gør det muligt for spillere at købe, downloade og spille et stort udvalg af spil fra en lang række udviklere og udgivere. Steam har også en række sociale funktioner, f.eks. mulighed for at chatte med andre spillere, deltage i samfundsforeninger og spille online.

Uplay er Ubisoft's eget spildistributionssystem, der gør det muligt for spillere at købe og spille Ubisoft's egne spil, f.eks. Assassin's Creed, Far Cry og Tom Clancy's Rainbow Six Siege. Uplay giver også mulighed for at spille online, chatte med andre spillere og få adgang til eksklusive indhold og tilbud.

For det første bør du altid købe CD keys fra en pålidelig og etableret kilde. Der findes mange webshops, der sælger CD keys, men det er ikke alle, der overholder lovgivningen og kan give dig en lovlig kopi af spillet. Derfor bør du altid vælge en dansk webshop, der overholder dansk købelov og kan give dig en gyldig kopi af spillet.

I sidste ende bør du være opmærksom på, at hvis du køber CD keys til spil, skal du sørge for at aktivere dem på den korrekte platform. Hvis du f.eks. køber en CD key til et spil, der kræver Origin for at kunne spille, skal du aktivere CD keyen på Origin, før du kan spille spillet. Det samme gælder for Steam og Uplay. Sørg for at vælge den platform, der passer bedst til dine behov, når du køber CD keys til spil.



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar