Søg i artikler

Ninja forlader Twitch til fordel for væsentligt mindre platform

Oprettet: 02-08-2019 20:57:03

Der er nok ikke ret mange der ville være uenige med dig, hvis du sagde, at Twitch er den største streaming-platform. Selv med konkurrenter ejet af andre mastodontiske firmaer som Microsofts Mixer eller Googles Youtube Live, har Twitch haft 'first mover'-fordelen, som det er lykkedes dem at holde gennem årene.

Noget kunne dog tyde på, at der er forandring på vej. Tyler 'Ninja' Blevins, der ubetvivlsomt er internettets største streamer med over 12 millioner følgere på Twitch, har nemlig forladt platformen til fordel for den væsentligt mindre Mixer. Det vides endnu ikke, hvor mange nuller der har stået bag beløbet som Microsoft netop har sat ind på Ninjas bankkonto, men andre streamere har udtalt, at de er blevet tilbudt 7-cifrede beløber for et lignende skift.

Uanset om man kan lide manden eller ej, gør Ninjas størrelse, at hans handlinger har sat ringe i vandet. Streamere der tidligere har fået tilbud, eller der måske er blevet trætte af forholdene på Twitch, vil muligvis føle sig mere tilpas med et eventuelt skift. Om disse ringe bliver til bølger, der for evigt forandrer streaming-landskabet, vil kun tiden vise.

Ville du følge din yndlings-streamer hvis de skiftede til Mixer (eller en anden platform), eller ville du blive på Twitch?



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar