Søg i artikler

Battlefest i BF V

Oprettet: 02-10-2019 10:03:56

Battlefields årlige community event starter i morgen (03-10-2019) hvor der vil komme ugentlige temaer og belønninger. I løbet af ugerne vil forskellige game modes blive highlighted med nye udfordringer og belønninger.

Uge 1 - Tunnel Vision

Første uge kommer den bane der fik en trailer i går: Operation Underground og den vil selvfølgelig være i fokus når det kommer til udfordringerne. Der kommer også et nyt våben som kan låses op ved at gennemføre udfordringerne: Madsen MG, og et nyt skin som vil komme til at hedde ” Battered”

Uge 2 – In a Hurry

Fan favoritten Rush vil kunne spilles i denne uge hvor den nye bane Operation Underground selvfølgelig også er blevet tilpasset til dette gamemode. I denne uge vil du kunne låse op for Sturmgeschütz IV tank skinnet ” Captain Hadlow”

Uge 3 – Side by Side

I uge 3 vil du kunne låse op for Trench Carbine ved at gennemføre diverse udfordringer. Våbnet blev bygget som en prototybe af tyskerne. i denne uge vil infantry-focused Conquest være i fokus.

Uge 4 - Fight as One

Gå sammen med hele Battlefield V fælleskabet i den helt store udfordring. Den første mission er at i sammen skal få 100,000,000 kills eller assists! Og ja det er 100 millioner ;) hvis missionen bliver gennemført vil alle få Fliegerfaust som er anti-aircraft prototype som skyder en salve af raketter så du har større chancer for at ramme flyene.

Hvis du stadig ikke har anskaffet Battlefield V kan den købes her: https://www.playgames.dk/2464-battlefield-5.html

Kilde: https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-5/news/battlefield-v-battlefest-all-you-need-to-know?isLocalized=true



Relaterede produkter

Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar