Søg i artikler

Resident Evil spil serien

Oprettet: 29-12-2022 14:48:32

Resident Evil er et af de mest populære og vellykkede spilserier af alle tider. Det første Resident Evil-spil blev udgivet i 1996 og siden da har det været en af de mest populære og elskede spilserier. 

Serien, der udvikles af Capcom, er kendt for sin intensive action og horror-atmosfære. Spillerne skal udforske et skræmmende, ødelagt univers, fuld af farlige monstre og skjulte trusler. De skal kæmpe for overlevelse, løse gåder og løse problemer for at overleve. 

Seriens historie begynder med det første spil, Resident Evil, der introducerer historien om Raccoon City, en fiktiv by i USA, hvor en gruppe elite-soldater kaldet STARS (Special Tactics and Rescue Service) er blevet sendt til at undersøge rapporter om mystiske dyr angreb på byens borgere. Snart opdager de den hemmelige underjordiske facilitet der hedder Umbrella Corporation, som har skabt et biologisk våben kaldet T-viruset og har inficeret byen med dette virus. STARS-holdet finder sig selv midt i kampen mellem liv og død. 

Resident Evil-serien opdateres ofte med nyt indhold, nye funktioner og selvfølgelig nye spil. Det seneste spil i serien er Resident Evil 8: Village, som blev udgivet i 2021. I dette spil vender helten Ethan Winters tilbage til en ny farefuld verden, hvor han bliver tvunget til at kæmpe mod onde monstre for at redde sin familie. 

Gennem årene har Resident Evil-serien givet os mange intense timer fulde af action og horrorindtryk. Spillene har hjulpet os med at flygte fra dagligdagen og ind i et fantastisk univers fyldt med mysterier og livsfarlige farer. Uanset om du spiller online eller offline, så vil du altid have et eventyr ventende på dig i Resident Evil-verdenen!



Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar