Søg i artikler

Ses vi ude i sumpen?

Oprettet: 26-08-2019 09:26:07

Hunt: Showdown forlader Early-Acces I morgen efter et og et halvt år og allerede d. 21 august fik spillerne en smag på hvad de store ændringer bringer med 1.0 Release Candidate build, som introducerede et ping system som Apex Legends og Fortnite også er kendt for og ud over det har de også introduceret noget som jeg syntes alle survival shooters burde have og dog har jeg aldrig set det før… en form for ”Hvordan lyder våbnet på afstand” hvilket er en fantastisk ting hvis du har tænkt dig at gå ”stealthy” eller ”loud” udover det hjælper det også dig i at kende de våben dine modstander bruger på afstand! Et must have hvis du spørger mig.

Jeg købte personligt Hunt: Showdown i sidste uge og har haft svært ved at ligge det fra mig igen. Spillet har fantastisk lyd og atmosfæren er sindssyg! Det der med at gå igennem en sump i New Orleans hvor der er zombier, andre spillere og ”bosser” og hvis man dør så dør din karakter giver en hel anden spænding som jeg virkelig godt kan lide.

Det ser også ud til at andre kan lide det da spillet er steget 36% op til launch'

Ses vi ude i sumpen?



Relaterede produkter

Vis alle kommentarer (2)

Daniel Playgames


27-08-2019 17:38:10

Nu nåede jeg jo ikke rigtigt at prøve før opdateringen Je. Jeg tror jeg havde 1-2 dage. Personligt synes jeg dog, at den nye opdatering har bragt mange gode ting, og at den nye frontend er mere overskuelig. Dog er jeg lidt træt af at de har præsenteret "Legendarys" (Våben/karakterer) som man kan bruge rigtige penge på... Men overall er jeg godt tilfreds :-)

Alexander Neumann


26-08-2019 22:46:02

Jeg har lagt mærke til at der er rigtig mange der har efterladt en negativ kommentar efter 1.0 pre-update? Det virker til at spillet har ændret karakter hvilket nogle syntes er mindre godt. Hvad er din oplevelse?

Du skal være registreret

Klik her for at registrere dig.

Tilføj en kommentar